Quark Gallery propune expoziția  „Into the void” realizată de Furák-Pop László și curatoriată de David-Aron Indig.

Furák-Pop László este un artist orădean cu rădăcini puternice în zona muzicii experimentale, principala lui activitate fiind trupa Mujko.  Stilul său artistic, în zona vizualului, este puternic influențat de cultura alternativă, atât cea contemporană, cât și cea a anilor ‘60-‘70. Direcția lui poate fi descrisă ca un successor spiritual al curentului Pop-Art Psihedelic.

În 1993 Furák trăia în Ungaria, acolo a început un ziar de satiră cu un prieten, ziar care s-a dovedit un succes printre cunoștințele sale. Ulterior a ajuns să  se întâlnească regulat cu prietenii să facă ”conferințe”, mai exact, adunau articole și imagini care le plăceau și le combinau. După  mult timp a reluat activitatea în intenția de a-și ocupa timpul, fapt care a dus la perfecționarea tehnicii colajului și a limbajului său plastic.

Vernisajul va avea loc vineri, pe data de 16.11.2018, ora 19:00, la Quark Gallery (str.Cuza Vodă nr.21/A), iar expoziția va fi deschisă până la data de 13.12.2018 și se va putea vizita în zilele de sâmbătă și duminică între orele 15:00 – 22:00.

În cazul în care nu puteți vizita expoziția în timpul programului, contactați-ne pe [email protected] pentru a programa un tur privat.

Acest proiect este finanțat de Direcția de Dezvoltare si Implementare Proiecte a Consiliului Județean Bihor. Quark Gallery aparține de Asociația Culturală Ars Nobilis. Mulțumim de asemenea localului  LOKAL pentru susținere.