Galeria de artă IAGA (str. Cloșca, nr. 9-11, Cluj-Napoca) are plăcerea să anunţe deschiderea expoziţiei ”Poem Românesc” a artistei Amalia Crișan. Expoziţia este deschisă în perioada 11 octombrie – 03 noiembrie 2018 şi poate fi vizitată de marți până sâmbătă, în intervalul orar 14-19.

Vernisajul va avea loc în data de 11 octombrie 2018, ora 18.00.

Tânăra artistă este elevă în clasa a X-a, la Liceul de Arte Vizuale „Romulus Ladea”, lucrările sale se axează pe natură și portret cu insipirație în arta românească și contemporană europeană.

Expoziția de la Galeria IAGA prezintă  activitatea artistică a Amaliei Crișan care are la bază studii despre grafică și pictură.

Tablourile  din această serie frapează prin forța cromatică și formele clar definite care invită la întoarcerea către natură, către tot ce este mai pur. Această liniște frământată de dorința de a da viață prin simpla invitație de a descoperi.
Tânăra artistă a ales să compună o temă valorificată prin culoare, contraste, linii puternice, afirmându-și originalitatea prin simplitatea și complexitatea simțirilor din spatele tușelor.  

Str. Closca, Nr. 9-11
Cluj-Napoca
www.iagacontemporaryart.com