Vernisaj 12 octombrie 2018, ora 19.00
Misc- Centru de Arte Diverse
Splaiul Nicolae Titulescu 13, Timișoara 300425  

„Pentru această expoziție, am ales pictura ca mijloc predominant de expresie, cu accent pe pictura acrilică. Pictura poate dezvălui cele mai profunde adevăruri, poate aduce la lumină cele mai strălucitoare nuanțe și articula o complexitate vastă cu o intimitate care este greu de ignorat întrucât stabilește un contact imediat cu observatorul. Un mediu plastic foarte relevant pentru vremurile noastre.

Această serie de lucrari se axează pe o explorare detaliată a identității feminine, incluzând trupul, erotismul, mișcările libere ale corpului, fragilitatea și moralitatea alături de investigații în psihologia feminină, camuflate de forme geometrice, linii fluide, obiecte obișnuite și structuri abstracte.

Cu un background în design, practica mea artistică este puternic înrădăcinată într-un joc accentuat de culoare și interes în linie și forme. Culorile sunt deseori asociate cu partea feminină iar liniile și formele geometrice cu partea masculină. Scopul meu este să stârnesc o curiozitate în jurul acestor două și să creez o relație simbiotică. Rezultatul este adesea plimbat într-o atmosferă spirituală, evidențiate prin culoare. Deși tablourile arată aparent obiecte sau forme identificabile, ele rămân atmosferice și expresive, construind în mod deliberat mister prin ceea ce rămâne nevăzut.”

Noemi Roswita Hans www.noemiroswitahans.com www.instagram.com/noemihans

Vernisaj 12 octombrie 2018, ora 19.00
Misc- Centru de Arte Diverse
Splaiul Nicolae Titulescu 13, Timișoara 300425