Joi, 29 Martie 2018, de la orele 18:00, avem onoarea de a vă invita la deschiderea expoziției “WAW-Woman’s Art World – Part 2: AIÕN-Our Time”, proiect cultural inițiat și prezentat de către artista Sabina Elena Dragomir la Galeria Dor de Artă, Arad. 

Acest al doilea eveniment Part 2: “AIÕN-Our Time”, dorește să analizeze și să dezbată tema timpului creației, sub forma unei expoziții special gandită și dedicată spațiului galeriei-gazdă și care va putea fi urmărită timp de 3 ore, în ziua vernisajului. Și de această dată, WAW propune publicului un eveniment care să surprindă prin complexitate, cuprinzând creațiile artistice ale artistelor Sabina Elena Dragomir și Teodora Pop într-un dialog direct cu ambianța pulsantă a spațiului expozițional.
artiste: Dragomir Sabina Elena | Pop Teodora
 

Intenția artistei Sabina Elena Dragomir este de a dezvolta Proiectul WAW (Woman’s Art World) prin vernisaje, evenimente, dezbateri, prezentare de lucrări generate de mişcare, atât individuale, cât şi lucrări colective, în locuri şi instituţii publice şi private: galerii, muzee, fundaţii și colecționari privaţi care doresc să susțină şi să valorifice vizibilitatea noastră.

WAW este un proiect deschis la participarea și la includerea artistelor provenite din diverse câmpuri de cercetare, dorindu-se a fi o mișcare fluidă, în plină ascensiune.
Expoziția va putea fi urmărită în ziua de 29 Martie 2018, între orele 18:00-21:00
la Galeria Dor de Artă, str. Str Mihai Eminescu nr 7, Arad, România.