Sounds like a book. Exhibition.
Vineri, 2 martie 2018, ora 18:00
Galeria Posibilă

Pornind de la o liniște naturală, nu totală, vrem să o descoperim nu doar în sunete sau absența lor. Ce înseamnă liniștea, de fapt? Cum poate fi descrisă, prin ce gesturi și imagini ne rămâne întipărită în memorie? Și cum sună o carte despre liniște? 

Acestea au fost întrebările care au ghidat tema workshop-ului Sounds like a book. Liniște. Ajuns la cea de-a II-a ediție, proiectul a reunit 15 participanți, aleși în urma unui proces de selecție, care au căutat liniștea și au reprezentat-o vizual, în paginile unor cărți realizate în regim propriu sub îndrumarea artiștilor invitați și a coordonatorilor formați din echipa Grapho_mat (Andreea Mihaiu, Andra Pavel și Mihai Popescu) și Matei Caltia.

Vă așteptăm pe 2 martie să vedeți rezultatele! 

Participanți: Iris Arsu, Raluca Anghel, Maria Bălan, Anca Cioarec, Inga Ciumac, Simona Constantin, Irina Costescu, Dragoș Hanciu, Sebi Hogea, Antonio Lionetti, Veronica Negrilă, Maria Popescu, Alina Samoschi, Super Serios: Maria Mandea și Teodora Ungureanu, Andrei Șendrea (Reg), Oana Tudoran.

*** 
Sounds like a book este o platformă de promovare a realizării autonome de cărții obiect și de artist, care se adresează celor interesați de cartea ca mediu artistic și de exprimare. După cum sugerează și numele, obiectivul principal este transmiterea, conversiunea, reprezentarea vizuală a sunetului. 

Facebook event: Sounds like a book
Sponsor: Antalis Romania
Parteneri: Grapho_mat, Galeria Posibilă, Muzeul Național al Hărților și Cărții VechiSAPTAMANA SUNETULUIUNArte – National University of Arts
Parteneri Media: Radio Centraal Antwerp, Dissolved MagazineRadio Seven