Miercuri, 25 octombrie, ora 20:00
WASP-Working Art Space and Production (Fabrica Flaros, Strada Ion Minulescu 67-93, Bucuresti)

WASP- Working Art Space and Production lansează o nouă serie de instalatii, ateliere și prezentări, părți ale proiectului Visualizing the Sound 2017.

Prezentarea lui Calin Man si instalatia Andreei Vladut vor fi primele interventii in spatiul WASP, prezentate miercuri, 25 octombrie, începând cu ora 20:00.

 

Calin Man: random media

atelierul kinema ikon este cunoscut pentru experimentele sale nesfârșite încă din 1970. de fiecare dată când se ivește ocazia să prezint istoria grupului, nu pot să nu fac vorbire despre etape, media, context și mai ales despre mereu tânăra generație. povestea kinema ikon este o poveste rizomatică despre: film experimental, mixed media, hypermedia, hybrid media.

 

Andreea Vlăduț: Artificial lungs

Artificial Lungs este un proiect în desfășurare, început în Decembrie 2016, în care Andreea prezintă publicului o experiență sinestezică a unei suflări gentile de vânt. Proiectul este focusat pe mișcarea naturală invizibilă a aerului și explorează forme și materiale ce reorganiezează fenomenul natural într-o aranjare senzorială a stimulilor auditivi, vizuali și estetici. Obiectele sferice de sticlă, metal și ceramică umplu spatiul. Aranjamentul spațial și forma armonioasă amplifică fluxurile reciproce constitutive de aer în diferite tonuri.

Mai multe informatii despre Visualizing the Sound 2017 gasiti aici.