GOLDEN FRAME#9
SADDO / live painting
LaCrima / live soundscaping trap vibes
curator: Mihai Zgondoiu
 
Vernisaj: joi, 24 august 2017, între orele 17.00-22.00 
ATELIER 030202 (Sala Nouă TC), str. Sfânta Vineri nr. 11, Bucureşti
GOLDEN FRAME 030202 este un spațiu de artă experimentală situat în curtea Galeriei de Artă Contemporană ATELIER 030202 din București (Sala Nouă a Teatrului de Comedie, str. Sfânta Vineri nr. 11).
GOLDEN FRAME 030202 este o ramă aurie de tablou clasic cu dimensiunile de 200×300 cm, montată pe zidul galeriei ATELIER 030202. În acest spațiu-ramă artiștii vor performa prin diferite forme de exprimare vizuală și experimentală.
GOLDEN FRAME 030202 încurajează şi sprijină tineri artişti vizuali și creatori de muzică contemporană proeminenţi pentru spaţiul artistic românesc și internațional. Sprijină creaţia contemporană în ariile tematice ale artelor vizuale de nișă, ale artelor muzicale şi spectacolului viu; crează un patrimoniu cultural imobil cu valoare inovativă (lucrari de artă contemporană, documentare video de profil, interviuri artiști); încurajează practici artistice participative şi dezvoltarea de noi forme de expresie artistică (performance-uri, improvizaţii live de sunet și imagine); propune un experiment artistic vizual, muzical, performativ de valoare pentru schimbarea mentalităţilor, pentru plu ralitate estetică şi diversitate culturală.
Proiectul abordează un format participativ, care asigură implicarea activă a publicului. Actul creator devine public. Actul creator devine spectacol!
 

Născut în România (1981), în prezent stabilit în București, artistul contemporan Saddo (Raul Oprea) este foarte schimbator în ceea ce privește stilul, tehnica și subiectele alese. Jonglează cu picturi pe pânză pentru galerii, murale de mari dimensiuni și ilustrații comisionate pentru diferiți clienți sau branduri.
Lucrările sale sunt un mix între gustul său pentru pictori ca Rousseau, Bosch, Walton Ford, Mattisse, miniaturi iraniene sau covoare asiatice, și experiența sa de street artist, vizibilă în înclinația spre ilustrația contemporană, arta decorativă, hip-hop, și cultura urbană. Mai multe detalii puteți găsi pe www.saddo.ro

LaCrima este un colectiv de bounty-hunteri melomani care s-au întors din viitor. LaCrima este un proiect modular în formula audio alpha: Sosu, Beni, Mironov. Ei vor delecta cu o paletă sinestezică variată ca un bufet suedez, și vor mixa și trapmixa live din faboulosul ghetto utopian astfel generând lichidul ambiotic în care Saddo va fi inundat și conectat: chopped  and screwed, cloud, post trap, elevator sex music, pavel coruț, seapunk interlop, ceaiuri, stelian fulga, elisabeta polihroniade beats, irina margareta nistor rap. Mai multe detalii puteți găsi pe https://www.facebook.com/lacrima187/ / https://soundcloud.com/sosusosusosu
Program co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Organizator: ATELIER 030202
Parteneri:Teatrul de Comedie, Asociaţia Euro CulturArt
Parteneri strategici: Asociația Brand Minds, Fundația Herczeg
Parteneri media: Agentiadecarte.ro, Radio România Cultural, ArtClue, Revista ARTA, Modernism.ro, 
Revista Zeppelin, ArtWall, Feeder.ro