VIITORURI POSIBILE

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
APEL PENTRU LUCRARI VIDEO
DATA LIMITA: 20 AUGUST 2017

A XII-a editie a FESTIVALULUI SIMULTAN se va desfasura in perioada 7-10 octombrie, 2017, avand ca tema VIITORURI POSIBILE.

A pregāti viitorul nu necesită o previziune corectā. Din temelia de cunoaştere ce stā ca sprijin acțiunii se va bifurca viitorul. Doctrine concatenate. _ Concepte duale. Generare. Prezervare. Tehnologic. Uman. _Cat de atractiv a referi la entropia tehnologicului ca fiind progres. Predictibilitatea devine o chestiune relativa. A nu imbrațişa deter-mi[o]nismul tehnologic spre reguli bazice spre care omul tinde. A aspira ca parametru pentru existențā- creația se va petrece în coşmaruri? _Cât de incontrolabile sunt visele … //_– Inflația e informație, deținātorii sāi apar, rāspunderi capitale în mod unic pentru  vise de deasupra oricarui tumult al vreunei AFIrmații. 

INFO Simultan asteapta lucrari video cu caracter inovativ, reflectand tematica editiei.

– categorii: narativ, experimental, documentar, motion graphic, digital/generativ.
– numar lucrari: max. 2 /autor
– durata: max. 10 minute.

APLICATIE – online – completati formularul online – incarcati lucrarea pe vimeo sau youtube pentru previzualizare si includeti linkul in formular.

Artistii selectati vor fi contactati pentru a trimite lucrarea in formatul final pentru proiectie.

Lista participantilor va fi publicata pe site la inceputul lunii septembrie.

– nu se percepe taxa de participare!

Pentru mai multe detalii contactati: application [at] simultan.org http://simultan.org/2017

Festivalul SIMULTAN, festival anual dedicat artei video, media si experimentului artistic, generand o punte de legatura intre diferite medii artistice. Evenimentul are scopul de a creea o platforma si un context cultural pe scena locala, incurajand formele noi de exprimare, in domeniul artelor vizuale si sonore.

https://www.facebook.com/simultanfestival

https://twitter.com/simultan_org

https://www.instagram.com/simultanfestival/