30 noiembrie 2016- 7 ianuarie 2017

Sasho Blazes este un artist nascut in Macedonia, care a absolvit Faculatatea de Arte la Bucuresti, stabilit in prezent in Ungaria. Un grafician remarcabil, a expus in numeroase galerii si saloane de arta contemporana: Tokyo, Venetia, Londra, New York.

Lucrarile sale sunt oglinda realitatii. Sunt narative. Foloseste elemente plastice pentru a inventa lucuri, pentru a dezvolta posibilitati spre diferite realitati.

Fiecare piesa din lucrare are o istorie, dar ce este cel mai important la tema prezenta a expozitiei „Inspiration the way of creation” sau „Mirros of reality” este combinatia de umbre abstracte puse in contexte figurative.

Imaginile sale sunt preluate din locuri diferite, naratiuni din carti citite, mituri, povesti, filme sau propria memorie.

Ideea de baza a compozitiei porneste de la un desen apoi culori abstracte transformate in umbre in intrega compozitie. Unele obiecte au un caracter opac si creaza contraste in transparenta.

the-rose-cone_mixed-media-on-canvas_41x30cm the-sun-is-like-hen_mixed-media-on-paper_34x21cm thinking-about-lonliness_mixed-media-on-paper_34x21-cm under-observation_mixed-media-on-paper_31x20cm unspecified youre-leaving-me_mixed-media-on-paper_34x22cm haunted-house_mixed-media-on-paper_30x21cm how-to-become-a-saint_mixed-media-on-paper_38x25cm the-big-mess_mixwd-mwdia-on-canvas_42x30-cm

…………………………………………………………………………..

Brandusa Bontea / Dealuri

Brandusa Bontea face parte din tanara generatie de artisti, fascinata de natura si care incearca sa surprinda forme naturale care pot parea bizare trecute prin filtrul unui artist contemporan.

Dealuri”  este titlul expozitiei , pentru ca ma fascineaza si ma obsedeaza.

Ele asteapta  ploaia , furtuna sau soarele, imi bucura ochiul si sufletul cu infatisarea lor lina  de basm, cu linii suple, gratioase ori taioase, cu structuri abstracte si culori hipnotice de griuri sofisticate, in permanenta miscare, schimbare si in acelasi timp …atat de statice.

Simt ca ma cheama neancetat !Dealul devine un motiv  simbolic  incarcat spiritual si existential .

Peisajele epurate si puternic meditative, deposedate de personaje, sunt contemplari, asteptari si treceri spre zona metafizicului.”

Lucrarile Brandusei se afla in colectii particulare in Italia, Austria, Germania, Canada, Elvetia, SUA, Romania.

asteptare-1 asteptare-2 dealuri-2 dealurile-erneiului ploaie-1

inv-nov 

Art Yourself Gallery / Bvd. Dacia 51, etaj 1 / 021 222 98 77 / [email protected]