Igloo Media anunță un nou album igloobest: Locuințe colective din România 2
Comandă în avans noul album cu 20% reducere!

Noul album din seria igloobest, al doilea dedicat locuințelor colective, cuprinde o serie de proiecte ce se deosebesc prin capacitatea de a răspunde inteligent unor contexte și constrângeri (urbane, economice, tehnice etc.) diverse, punând în scenă strategii arhitecturale personale, curajoase, pe cât posibil inovatoare.

Fără constrângeri de dimensiuni, număr de apartamente, amplasament, materiale folosite sau orice altceva în afară calității arhitecturale, cele 14 blocuri selectate în album se remarcă prin originalitate; sunt proiecte ce nu pot fi reproduse altundeva, ce nu se lasă multiplicate, copiate. Fiecare propune nu doar o volumetrie, o compoziție, un aspect exterior personale, ci și un set de relații atent studiate cu construcțiile din apropiere, cu caracterul zonelor, ba chiar cu trecutul sau memoria locurilor pe care le ocupă.

Ofertă prevânzare – 20% reducere!

Disponibil la finalul lunii septembrie în librăriile din țară, albumul poate fi comandat în avans pe igloo.ro până pe 25 septembrie cu 20% reducere.

Comandă album: https://www.igloo.ro/carti/locuinte-colective-din-romania–2/

*Pentru a putea beneficia de reducerea de 20% este necesar ca plata albumului să fie efectuată până pe 26 septembrie. Albumul va fi livrat în maxim 10 zile de la apariția pe piață.

Sumar:
IMOPLAN, lmobil locuințe pe strada Docenților l MELON DESIGN STUDIO, Imobil de apartamente Cotroceni l
Igloo Architecture, Sunflower Grand Apartments l Republic of Architects, Imobil locuințe strada S. Postelnicu l ADN Birou de Arhitectura l Imobil de locuințe pe strada Mora l DICO si TIGANAS birou de proiectare, Biasini Residence l Re-Act Now Studio, Floreasca 1 Residences l Graphic Studio, lmobil cu trei apartamente l URBAN OFFICE, Imobil GM_7 l SYNTHESIS ARCHITECTUE, Imobil de apartamente pe strada Tămâioarei l Nbc Arhitect, Imobil de apartamente pe Intrarea Costa-Foru l Fabrica de Arhitectura, Premio Exclusive City Center Apartments l WESTFOURTH ARCHITECTURE, Vernescu Residence l mânadelucru, Imobil de locuințe pe strada Vasile Lascăr

coperta-lc2 adn-birou-de-arhitectura-l-imobil-de-locuinte-pe-strada-mor igloo-architecture-sunflower-grand-apartments melon-design-studio-imobil-de-apartamente-cotroceni republic-of-architects-imobil-locuinte-strada-s-postelnicu