Am deschis înscrierile la evenimentul Design la rece #16 – despre cum să-ți promovezi online business-ul creativ, ce va avea loc miercuri, de la ora 19.00, la Dizainăr. “Design la Rece” este o serie de discuții liber-creative cu scop educativ pe care Dizainăr a început să le desfășoare în primăvara anului 2013. Acestea au ca obiectiv mijlocirea unui dialog între designeri și cei care au ceva de spus despre domenii conexe. Vă așteptăm, cu drag, să fiți alături de noi și ne-am bucura dacă ați transmite mai departe informația prin canalele de comunicare proprii.

Miercuri, 27 iulie, Dragoş Smeu, Performance Media Manager Kubis Interactive, este invitat la Dizainăr pentru a vorbi pe o temă foarte actuală: promovarea online.

Discuția Design la rece #16 – Cum să te promovezi online” 

se va orienta către zona de design și industrii creative. Recomandăm, celor interesați, să se înscrie din timp completând formularul din eveniment!

Pe lângă funcția de performance media specialist, Dragoș Smeu este și trainer regional Google investind până acum peste 1.5 milioane de euro în campanii de performance media, pentru aproximativ 150 de clienți din peste 100 de domenii diferite de activitate: de la magazine online de cărți, fashion sau de agricultură până la B2B, start-up-uri și platforme online din industria berii, beauty sau FMCG.

Programul conferinței:

19:00 sosire invitați
19:30 speech speaker + o scurtă sesiune de discuții
20:45 pauză de cafea
21:00 discuții libere
22:00 sesiune de networking

Participarea la eveniment: 25 lei | 25 locuri disponibile

Înscrierile se primesc prin completarea formularului de la acest link:https://goo.gl/4jQDV7.

Ne vedem la Dizainăr!

 

_Design la rece 16_Afis_Dizainăr