Conceptual Gallery organizează, în luna aprilie, epoziţia personală de grafică şi pictură cu titlul „Insula” a artistei Alma Redliger. Vor fi prezente pe simeze opere din mai multe perioade de creaţie ale pictoriţei, începând cu lucrări din anii 60 ai secolului trecut şi până la cele mai recente. Vernisajul expoziției va avea loc marţi, 19 aprilie 2016, ora 18.00, la sediul Conceptual Gallery  din strada Dionisie Lupu, nr. 56, etaj 5, interfon 13.

Compoziția de interior şi portretul, dar şi câteva peisaje, compoziţii purtând marca inconfundabilă a Almei Redlinger, vor putea fi admirate de publicul iubitor de artă în spaţiul galeriei, oferind o imagine cuprinzătoare asupra etapelor parcurse de creaţia ei de-a lungul a peste şapte decenii de activitate artistică

Cu această ocazie va fi lansat şi albumul „Alma Redlinger – Grafica”, semnat de Ileana Redlinger şi Daria Simion, fiicele artistei.

Alma Redlinger s-a născut pe 8 martie 1924 şi a studiat la Academia Liberă de Artă a lui M.H. Maxy. Este membră a Uniunii Artiştilor Plastici din România din 1951 şi a deschis până în prezent 26 de expoziţii personale în ţară şi peste graniţe.Expoziţia de la Conceptual Gallety va fi deschisă în perioada 19 aprilie- 13 mai 2016 şi va putea fi vizitată de luni până vineri, între orele 13.00 – 17.00, cu programare prealabilă. Informații suplimentare sunt disponibile la adresa de e-mail [email protected].

 

Conceptual Gallery este un proiect al Asociaţiei Identitate Culturală Contemporană (AICC),  realizat cu sprijinul membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România și curatoriat de criticul de artă Luiza Barcan.

Expoziție Alma Redliger la Conceptual Gallery, București