Atelierul de pictură urmărește testarea modalităților de interacțiune culturală interdisciplinară, la îmbinarea dintre analiză urbană, patrimoniu arhitectural, tehnici de reprezentare plastică și dialog social între generații.

CU CE SCOP?
Tablourile realizate se vor alătura celorlalte 30 realizate de Laurențiu Dimișcă și vor fi parte din expoziția itinerantă organizată în cadrul proiectului.

Vernisajul va avea loc pe 21 mai, la The Ark, eveniment în cadrul Romanian Design Week, urmând apoi să fie expuse în luna iunie la Sibiu și Piatra Neamț.

De asemenea, ele vor constitui parte din albumul dedicat proiectului, redactat în format trilingv, promovat și distribuit la nivel național și internațional în medii de cultură specifice.

PE CINE?
Căutăm talente neșlefuite, ‘persoane stranii mediilor artistice oficiale’, persoane majore, având până în 45 de ani, care să nu fi fost implicate în mai mult de 3 proiecte expoziționale [personale sau de grup] și care pot fi disponibile pentru proiect în perioada 20 – 27 aprilie, în București.

APLICĂ!
Înscrierile se desfășoară în perioada 6 – 17 aprilie, 2016.

Pentru înscriere, sunt necesare următoarele:
_completarea formularului de selecție
_realizarea unei propuneri de concept de lucrare care să cuprindă un text de maxim 400 de cuvinte și o ilustrație reprezentativă, într-o tehnică la alegere. Conceptul propus va reprezenta, la alegere, una dintre casele a căror documentație se regăsesc printre documentele event-ului
_un portofoliu reprezentativ cuprinzând nu mai mult de 10 fotografii în format .jpg, având max. 2MB fiecare, sau un document de tip PDF, de max. 15MB.
_expediere aplicație via e-mail, la 35reperebucurestene@gmail.com, până pe 17 apr, ora 24:00.

Documentația de concurs poate fi descărcată de aici:
https://we.tl/Jsy3EPG0WY

Înscrierea și participarea sunt gratuite.

Vor fi acoperite costuri de producție pentru lucrări în cuantumul sumei de 400 lei / per lucrare/ artist.

În cazul participanților din afara Bucureștiului, prin proiect nu sunt acoperite eventuale costuri de transport, cazare
și masă pentru perioada desfășurării atelierului.
——
CONTACT
Arina Bianca Rusu
Project manager, Fundația Outsider Art
+40 721 354 054
35reperebucurestene@gmail.com | facebook.com/35reperebucurestene |outsideart.org

—–
Un proiect realizat de Fundația Outsider Art și Asociația Rhabillage cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național.

*Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.