Peste 600 de cadouri create de designeri români se găsesc acasă la Moș Dizainăr, în Puțul cu Plopi 17

După ce a străbătut toată România de-a lungul și de-a latul în căutarea celor mai noi produse semnate de designeri români, Moș Dizainăr se întoarce acasă, la București, pentru cea de-a patra ediție a târgului care îi poartă numele.

Târgul, care va avea loc în perioada 18-23 decembrie 2015 acasă la Moș Dizainăr, str. Puțul cu Plopi, nr. 17 (lângă Cișmigiu), va debuta cu o petrecere în cinstea noilor obiecte care și-au găsit loc în magazinul Dizainăr, precum și în cinstea noilor designeri români care vor fi expuși începând cu anul următor în cadrul magazinului. Pentru oaspeți, Moș Dizainăr a pregătit o selecție regească de vin fiert, turtă dulce și produse noi, numai bune de dat în dar. Tot în cadrul târgului, părinții își pot înscrie copiii să devină spiridușii lui Moș Dizainăr, la cele două workshopuri de meșterit susținute de eematico și Molcush.

Pentru cea de-a patra ediție a târgului Moș Dizainăr, programul magazinului va fi prelungit pentru a mulțumi și pe cei mai răbdători căutători de cadouri, astfel că echipa va fi la treabă de vineri până miercuri între orele 12:00 și 21:00.

Când Moș Dizainăr a venit pentru prima dată, ne-am dorit ca în perioada aceasta a cadourilor să facem pe plac minților deschise și să le dăm nu una, nu două zile ci o întreagă săptămână festivă, numai bună pentru căutat cadouri speciale… Creativii caută mereu cadouri pentru cei dragi care să spună mai mult decât <<mi-am pierdut timpul în mall pentru tine>>. Mai curând caută cadouri care să spună <<m-am gândit la tine și la cum ești și cred că o să-ți placă ce ți-am luat. Și nici nu mai are nimeni ce ai tu>>.  Când cumperi un cadou de la Dizainăr nu investești doar în relația ta cu cel căruia îi dăruiești, ci investești în designerii români și în creativitatea lor. Dacă vreți, un cadou de la Moș Dizainăr e un compliment atât pentru cel care îl cumpără cât și pentru cel care îl primește. Iar în perioada aceasta cred că aproape toți funcționăm mai bine după un compliment.spune Mihnea Ghilduș, fondatorul Dizainăr.

Anul acesta, personajul Moș Dizainăr a fost desenat de creatorul de bandă desenată RobertOBERT, ilustrator român, pasionat de bandă desenată și design, autorul albumului Profeția Urbană.

Mos-Dizainăr_obiecte4 Mos-Dizainăr_obiecte2 Mos-Dizainăr_obiecte1 Mos-Dizainăr-2015_Afis Mos-Dizainăr_obiecte5 Mos-Dizainăr_obiecte3Mos Dizainăr 2015

Moș Dizainăr va lucra cu program extins în perioada 18-23 decembrie și între orele 12:00 – 21:00. Membrii echipei Dizainăr pot fi luați la întrebări la sediul magazinului din strada Puțul cu Plopi nr 17, sector 1, București (lângă Cișmigiu), prin email la adresa scrie @dizainar.ro sau la telefon 021 311 33 84.

 

_________________________

Dizainăr este magazinul-concept destinat în exclusivitate designului românesc, un spațiu creativ în care creatorii, producătorii și cumpărătorii colaborează cu succes de 3 ani încoace. Propunându-și să devină interfața dintre producătorii și creatorii de obiect, Dizainăr a adunat în jurul său o comunitate de peste 100 de designeri români care expun în prezent atât în cadrul magazinului cât și în cadrul târgurilor naționale și internaționale la care Dizainăr participă.

Din 2012 și până în prezent, Dizainăr promovează consecvent designul românesc, atât în țară cât și în afară. Premiat la ELLE Decoration Romanian Design Award 2014 ca și “Cel mai activ susținător al designului românesc de interior”, cu 2 expoziții în 2013 și 2015 la Salonul internațional de mobilă de la Milano, cu nenumărate acțiuni în țară, Dizainăr aduce designerii români mai aproape de pasionații de design.

În 2014, în cadrul BIFE-SIM, Dizainăr a lansat Colecția.Dizainăr pentru EFdeN, o colaborare frumoasă între o parte dintre designerii prezenți în mod constant la Dizainăr și producători români.

www.dizainar.ro | www.facebook.com/dizainar