Design vestimentar romanesc. Eleganta pura. Avangardism. Haute couture. Haute cuisine. Expresionism. Design de interior. Proiect fotografic. Bijuterie de autor. Jazz live. Emotii si joie de vivre.

Va invitam la a 18-a editie DRESSING ROOM | DESIGNER FAIR, simbata, 28 noiembrie, de la 11:00 AM la 7:00 PM, intr-o boema locatie din Bucurestiul interbelic. Va provocam la un nou exercitiu de stil, de data asta exclusivist! Eleganta va fi cea care va lega aceasta multitudine de stiluri si viziuni aparent eclectice. Tinute romantice sau clasice, contemporane si avangardiste, piese unicat, “haute couture” sau editii limitate, accesorii, bijuterii de autor, ceramica, obiecte de interior vor putea fi admirate si achizitionate direct de la creatorii lor.

Haideti sa petrecem o zi si o seara perfecta, sa uitam de cotidian si rutina week-endului, pentru a face ceva diferit, regasidu-ne dragostea de viata si frumos!
Iesim, ca de obicei din tiparele tirgurilor, invitindu-va la o reuniune de bun gust si stil.

Va asteptam in DRESSING ROOM, sa reintalniti designeri si artisti cunoscuti si seara, de la 8:00, sa o ascultam pe Jezebel intr-un concert de jazz si muzica interbelica, alaturi de invitatii sai!
[Pentru concert va rugam sa faceti rezervare la 0744575443!]
Intrarea libera
Adresa: Strada Plantelor 20, Sector 2, Bucuresti

Designeri si Artisti participanti:
George NEAGU,
THE CRAFT LAB by Irina Neacsu,
PORPHYRAS,
David SANDU,
BLACK TIE,
SINCOLORS,
Agata BLANCK,
SNOB,
Paul HITTER,
Dragos CRISTESCU,
Eugene Al Pann,
Oana VASILOIU,

Invitat special: RAZVAN CIOBANU

Parteneri:
BACANIA VECHE
SUFRAGERIA BUNICULUI JEAN
VINARTE

 

12282949_1082954205061965_338967733_n