Galeria LABORNA vă invită luni 8 decembrie 2014, de la ora 18, la deschiderea celei de-a 8-a etape a Proiectului UMAN – Laborator – de Ciprian Paleologu.
Cu această ocazie va fi lansată cartea “Das Projekt Mensch – Ciprian Paleologu”, editura KLARTEKT, Germania. Vor fi prezentate și cele 24 cărți ale ediției, numerotate și semnate de artist, ce conțin fiecare un desen original (tehnică tuș pe piele)
PROIECTUL UMAN este o idee începută în anul 2000, la 24 de ani, gândită a se desfășura în 24 de etape cu frecvență de bienală. Proiectul are două componente: Premisa – OMAGIU NEPUTINȚEI care este o serie de expuneri ce demonstrează tendința de capitulare a capacităților umane în a crea resurse spirituale superioare și profunde, suprapusă peste eviscerarea sedimentelor negative ale naturii umane; Cea de-a doua – Concluzia (utopică) – OMODROMUL – presupune construirea unui megaagregat de corecție umană (Pentru acesta fiind nevoie de înființarea Institutului de Cercetari Corective). Până acum au avut loc 8 etape ale acestui proiect.
Galeria LABORNA – str ICOANEI, nr 17
Parteneri – Modernism.ro, Crama Oprișor
invitatie_etapa_8