Miercuri, 08.10.2014, s-a deschis în centrul Bucureștiului galeria de artă contemporană Artfooly – The Slice of Art Gallery, la parterul Palatului Știrbei de pe Calea Victoriei nr. 107.

Cu această ocazie a avut loc vernisajul expoziției “TANGO DIAGONAL au chocolat”, care prezintă lucrările artiștilor clujeni Arina Gheorghiță (pictură) și Cristian Orza (sculptură). Expoziția va fi deschisă între 08.10.2014 și 15.11.2014, de marți până duminică, lunea fiind închis.

deschidere_artfooly

TANGO-DIAGONAL-opening

 

Tort tors creat de Cristian Orza

Tort
tors creat de Cristian Orza

 

Cristian Orza (1)

“Cuvinte încrucișate / Crosswords”, detaliu. 30x32x30cm, diferite esențe de lemn, metal. Cristian Orza.

"Seară de milonga", ulei pe pânză, Arina Gheorghiță.  "Milonga evening", oil on canvas

“Seară de milonga”, ulei pe pânză, 80x70cm, Arina Gheorghiță

Cristian Orza (2)

“Tors. Caliope”, alabastru. Cristian Orza

 

“Tango diagonal”, ulei pe pânză, 80x50cm, Arina Gheorghiță

“Tango diagonal”, ulei pe pânză, 80x50cm, Arina Gheorghiță

deschidere_artfooly2

artfoolyArtfooly își dorește să promoveze preponderent artiști români pe plan național și internațional.

Galeria abordează o manieră de prezentare și de comunicare prietenoasă, astfel încât să facă arta contemporană românească plăcută și accesibilă unui public din ce în ce mai larg, atât din punct de vedere vizual, cât și din punct de vedere financiar.

Proiectul Artfooly s-a născut din dragoste pentru artă și din dorința de a oferi publicului o galerie unde  să vină întotdeauna cu foarte mare plăcere și curiozitate.

Fondatoarea galeriei, Anca Negescu, provine din mediul de afaceri, demarând proiectul Artfooly – The Slice of Art Gallery, din pasiune și din dorința de a promova artă contemporană românească la cel mai înalt standard. În acest scop, a urmat cursuri de specializare, istoria artei și managementul artei la București și la Sotheby’s Institute of Art, Londra.

Program expoziție: Marți – Sâmbătă: 13.00 – 19.30, Duminică: 12.30 – 17.00. Luni: închis.