Cine spune că apartamentul în care locuiești nu poate avea personalitate sau clădirea în care se află această locuință trebuie să aibă dreptele forme monotone cu care ne-am tot obișnuit? Există în București clădiri de locuințe care au propria identitate și care se diferențiază de restul construcțiilor ce domină arhitectura citadină.

Evocasa Selecta (1) Evocasa Selecta (4) Evocasa Selecta (5) Evocasa Selecta (6) Evocasa Selecta (7) Evocasa Selecta (10) Evocasa Selecta (11) Evocasa Selecta (12) Evocasa Selecta (13)Vechi și nou în arhitectura urbană

Un astfel de exemplu, unicat în peisajul urban de clădiri, este ansamblul rezidențial Evocasa Selecta, un complex format în principal din apartamente premium, ridicat în zona Foișorul de Foc. Evocasa Selecta este ansamblul rezidenţial din centrul Bucureştiului care face orice trecător să îşi întoarcă privirea, fiind o clădire unicat în peisajul arhitectural bucureştean. Clădirea cu o arhitectură futuristă este o declaraţie elegantă a felului în care ar trebui să arate centrul Bucureştiului – o combinaţie între arhitectura citadină veche cu un twist spre modernism.

Spre deosebire de alte ansambluri rezidenţiale noi, Evocasa Selecta oferă proprietarilor de apartamente nu doar o locuinţă, ci un standard de viaţă, un statement pe care îl fac. Clădirea de 10 niveluri se întinde pe o amprentă la sol de 1.803 mp şi cuprinde 77 de apartamente de 2, 3 şi 4 camere, având la parter spaţii comerciale, iar la etajul unu spaţii de birouri. Faţada clădirii este realizată din piatră naturală, de la etajul 1 la 4, şi pereţi cortină cu tâmplărie de aluminiu.

Faţada curbată şi clădirea cu o formă deosebită creează ansamblului Evocasa Selecta un caracter exclusivist, în timp ce pereţii-cortină conferă clădirii spiritul arhitectural contemporan. Pereţii-cortină au fost utilizaţi pentru zona comercială de la parterul clădirii, situată pe faţada vestică şi nordică.

Ansamblul rezidențial Evocasa Selecta se află în imediata apropiere a Foișorului de Foc, fiind un proiect realizat de dezvoltatorul imobiliar Adama. Complexul rezidenţial Evocasa Selecta este la numai 2 paşi de principalele zone centrale de interes ale oraşului – Teatrul Naţional, Piaţa Universităţii, Piaţa Romană, cafenele şi baruri exclusiviste.

Apartamente cu stil aproape de KM 0

Holurile spaţioase tapetate cu granit, marmura şi oglinzile strălucitoare, totul face parte dintr-un proiect deosebit, gândit special pentru a se distinge prin eleganţa arhitecturii şi luxul finisajelor.

Evocasa Selecta este un ansamblu rezidențial ce se diferențiază în peisajul clădirilor bucureștene prin arhitectura deosebită ce face trecerea cu succes de la vechi la nou. Proiectul este prevăzut cu 77 de apartamente de 2, 3 și 4 camere la cheie, cu finisaje de cea mai bună calitate și dotări de la branduri renumite: uși Pinum, tâmplărie din aluminiu Reynaers, parchet Berti, plăci ceramice Marazzi, obiecte sanitare Phillip Stark, căzi Jacuzzi.

Apartamentele au forme speciale, beneficiind de suprafeţe şi compartimentări variate, spaţii confortabile şi o vedere încântătoare către Foişorul de Foc, iar terasele largi de peste 129 de metri pătraţi îşi invită locatarii să privească oraşul de sus.

Printre facilitățile de care se bucură locatarii Evocasa Selecta se numără paza asigurată 24 de ore din 24, locuri de parcare supraterane și subterane de tip Klauss, suporturi pentru biciclete.

Evocasa Selecta se bucură și de recunoaștere internațională. În 2013, ansamblul rezidențial dezvoltat de Adama a obținut premiul Highly Commended Award la etapa europeană a bine-cunoscutei competiții International Property Awards, fiind singurul proiect rezidențial din România care a primit o astfel de distincție anul trecut.

Web: http://www.evocasa-selecta.ro/

Adresă: Bd. Ferdinand nr. 58, Sector 2, Bucuresti

Persoană de contact: Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama, 0728 109 907