Vânzare fotografii în ediție limitată

Ați avut ocazia pâna acum să vedeți fotografii semnate Lucian Muntean în expoziții sau publicate de agenții de presa, ziare, reviste sau online. Acum puteți cumpăra fotografii originale, printate în ediție limitată. Fiecare fotografie este semnată de autor și este însoțită de un certificat de autenticitate.

fotografie inramata - editie limitata - lucian muntean 05

Aceste fotografii sunt făcute prin suprapunere de imagini direct pe filme negative color sau alb-negru, scanate și apoi printate prin proces  Lambda, pe hârtie foto Fujicolor Crystal Archive, cu dimensiunea de 21×43 cm, în ediție limitată, de 75 de exemplare fiecare. Fiecare lucrare este semnată în original de artist pe spate; este numerotată și însoțită de un certificat de autenticitate, care menționează titlul, locația, data la care a fost fotografiată, tipul hârtiei, tirajul și semnătura.
fotografie inramata - editie limitata - lucian muntean 02

Online, pentru clienții din România, fotografia se vinde cu plata ramburs. Fotografiile cu dimensiunea de 21×43 cm vor fi rulate într-un tub de carton și trimise printr-un serviciu de curierat. Costul de transport este aproximativ 20 lei pentru Romania. Pentru clienții din afara României, costul de transport se va calcula în funcție de regiune si va fi transmis prin e-mailul de contact. Contact pentru comenzi online: [email protected]

Fotografiile pot fi cumpărate și de la Elite Art Gallery sau de la Hanul cu Tei – Galeria 16 din București. În galerii fotografia se vinde cu paspartu alb, din carton de 7 cm lațime si 2 mm grosime; fiind cașerată și închisă pe spate cu carton de 1 mm grosime. Dimensiunea cu paspartu este de 35×56 cm. La cerere, fiecare fotografie este disponibilă și în varianta înrămată, cu rama din profil sintetic, neagră sau argintie, cu sticlă de 2 mm.

 

fotografie inramata - editie limitata - lucian muntean 03

 

Toate fotografiile fac parte dintr-o ediție limitată. Când ediția se epuizează, nu vor mai exista printuri suplimentare.

www.lucianmuntean.ro

 

“Arcul de Triumf 7-8”, București, 2013. Dimensiunea print 21×43 cm.

Preț la achiziționare online: 225 lei.

Resize of arcul de triumf 7-8 an lucian muntean

 

 

“Piața Revoluție 27-28”, București, 2013. Dimensiunea print  21×43 cm.

Preț la achiziționare online: 225 lei.

Resize of piata revolutiei 27-28 an  lucian muntean

 

 

“Tunelul 17-18”, Sângeorz-Băi, 2013. Dimensiunea print 21×43 cm.

Preț la achiziționare online: 225 lei.

Resize of tunelul 17-18  lucian muntean

 

 

“Peisaj urban-rural 23-24”, București-Sângeorz-Bai, 2013. Dimensiunea print 21×43 cm.

Preț la achiziționare online: 225 lei.

Resize of peisaj urban rural 24-24  lucian muntean

 

 

“Peisaj în oglindă 21-22”, Sângeorz-Băi, 2013. Dimensiunea print 21×43 cm.

Preț la achiziționare online: 225 lei.

Resize of peisaj in oglinda 21-22  lucian muntean

 

 

“Contraste 5-6”, Rogojel-București, 2012. Dimensiunea print 21×43 cm.

Preț la achiziționare online: 225 lei.

Resize of contraste 5-6  lucian muntean

 

 

“Piața Universității 17-18”, București, 2012. Dimensiunea print 21×43 cm.

Preț la achiziționare online: 225 lei.

Resize of piata universitatii 17-18  lucian muntean

 

Contact pentru comenzi online: [email protected]

 

 

en

BUY PRINTS

You can see Lucian Muntean’s photographs in exhibitions or published on press agencies, newspapers, magazines or online . Now you can buy original photographs, printed in limited edition. Each photo is signed by the author and accompanied by a certificate of authenticity.

These photos are made by overlapping the images directly on film in color or black and white negatives, scanned and then printed in Lambda process, on Fujicolor Crystal Archive photo paper, 21×43 cm size, limited edition of 75 copies. Each original work is signed by the artist on the back side; is numbered and accompanied by a certificate of authenticity.

Currently photos can be purchased directly from Elite Art Gallery or Hanul cu Tei Gallery 16 in Bucharest, Romania.
The galleries sells photos with white cardboard passepartout 7 cm wide and 2 mm thick, is laminated and closed back with 1 mm thick cardboard. The size with passepartout is 32×54 cm. On request each photo is available as framed, black or silver, with glass 2 mm thick.

Buy prints online
The customers from Romania can buy prints online and they can pay cash on delivery (ramburs). The print (21×43 cm size) will be rolled in a cardboard tube and sent via courier service . Transportation cost is 20 lei for Romania .
Shipping abroad will be calculated depending on the region and will be sent via email. The prints will be rolled in a cardboard tube and sent via courier service.

All photographs are part of a limited edition. When the edition is exhausted, there will be no additional prints.

For more details please contact:  www.lucianmuntean.ro , email:  [email protected]