All Hollow All-Hollow All-Hollow1All Hollow lanseaza numarul 6 al revistei, Winter Issue 2013, cu doua noi cover girls: actrita Meda Victor pe coperta editiei locale si artista Tasya van Ree pe coperta internationala. All Hollow 6 este cel de-al doilea numar in dubla editie, All Hollow Romania si editia internationala.

“Este numarul la care am muncit cel mai mult pana acum. Am pregatit peste 20 de shootinguri, culese atent din cele mai influente parti ale industriei de fashion, care, impreuna, ne arata o viziune alternativa asupra modei, stilului si designului de astazi. De asemenea, cred ca reusim sa sustinem din ce in ce mai bine faptul ca echipele editoriale romanesti sunt cat se poate de competitive cu ce se intampla afara. Ambele coperte ating subiecte delicate, despre ce inseamna sa-ti gasesti vocea in industria creativa de astazi, o discutiepe care o gasesc fascinanta cat siextrem de importanta de purtat in contextul de azi.”, declara Barna Nemethi – redactor-sef All Hollow.

Meda Victor apareintr-un material realizat de Oltin Dogaru (fotograf) si Emilian Ciobanu (stilist), prezentand-o pe actrita in ipostaza de exponat dintr-o galerie. Pe cea de-a doua cover girl internationala–Tasya van Ree, artist si fotograf din SUA, o vedem intr-un material realizat in desertul din L.A. de catre Barna Nemethi (fotograf) si Gara Rose Gambucci (stilist).

Petrecerea de lansare a noului numar All Hollow are loc la Studio Hermes (Str. Selari nr. 16), pe 19 decembrie, incepand cu ora 20.00, cu Gojira si Planet H. Intrare: 25 lei, revista inclusa in pret.

Parteneri: Studio Hermessi Warden Collective

Parteneri media: Radio Guerrilla, Sapte Seri, Metropotam, Iqads, Feeder, Modernism, The Institute Magazine, Love Issue, Molecule F, Friends for Friends Foundation, Moodboards, Ana Morodan, Fashion & Beauty, AloModa, Cristina Bazavan, Bogdana Butnar, AndreeaVasile.
Facebook event: https://www.facebook.com/events/606998849348025/

 

All Hollow

Proiectul All Hollow reuneste oameni din industrii creative, de la fotografi la stilisti, scriitori, actori, pictori, designeri, atat din tara, cat si din strainatate. All Hollow este un produs romanesc, distribuit international in Londra, Paris, New York, Tokyo, Roma, Milano, Berlin, Stockholm, Amsterdam. Revista All Hollow apare trimestrial, se gaseste pe allhollow.com, in librariile din tara (Carturesti, Diverta, Librarium, Anthony Frost) si in lanturile de presa InMedio si Octogon Press.

Echipa editoriala All Hollow: editor-in-chief: BarnaNemethi, editors: Maria Desmirean, AndreeaIonita, Monica Birladeanu si VladFenesan.

http://allhollow.com

https://www.facebook.com/AllHollow