afish pt net
“Circus Is Coming to Town” – expozitie de pictura semnata Matei Serban la Bibilioteca Nationala a Romaniei

Matei Serban Sandu – Expozitia “Circus Is Coming to Town” se deschide marti, 10 Decembrie 2013, in sediul Bibliotecii Nationale a Romaniei ( Splaiul Unirii Nr 22) si va fi pe simeza pana pe data de 10 ianuarie 2014.
Expozitia, organizata de Asociatia Culturala “Societatea de Maine” si Galeria ArtXpert, reuneste sase lucrari pe panza de mari dimensiuni (200cm x 180cm), doua panouri de lemn (40cm x 165 cm) si reprezinta munca constanta a artistului in ultimul an. Tema aleasa, desi pare a fi in rezonanta cu evenimentele publice desfasurate in ultimul an, este, de fapt, o sinteza a societatii in general, neavand o particularitate in timp si spatiu. Autorul, care a expus constant la Carroll Turner Gallery, New Mexico, Backstreet Gallery, Santa Monica, Biblioteca Nationala din Oslo, Galeria ArtXpert din Bucuresti, a convins prin seriozitatea sa, prin stilul inconfundabil si mestesugul bine stapanit care “transpira” incredere de sine si acuratetea limbajului plastic propriu.
Expozitia este organizata cu ajutorul Ministerului Culturii si al Bibliotecii Nationale a Romaniei se bucura de sprijinul Kinecto, Funk International, Piraeus Bank, Heberger GmbH, Danemar, Butan Gas si Newhaus.
Parteneri media: Evenimentul Zile, Capital, Revista Caminul, Modernism.ro, Adevarul.

caravana pt net graal pt net