Expoziţie de fotografie ALT.UNDEVA.AICI
Festivalul International al Artelor Spectacolului Muzical “Viata e frumoasa”

11-17 noiembrie 2013

Vernisaj 14 noiembrie 2013, ora 20.00 Baneasa Shopping City

Expoziţia cuprinde 3 serii de compoziţii realizate de Andreea Ciolacu şi Cristina Irian şi prezintă expresii vizuale ale unui spaţiu de altundeva, şi totuşi de aici.

Seria ALT propune o incursiune în spaţiul cotidian transformat de jocuri de suprafeţe şi texturi, lumini şi umbre care, împreună, compun însemne, criptări dincolo de lumea din care respiră. Fotografiile au fost realizate de Cristina Irian în perioada 2010-2013.

Prin seria UNDEVA este prezentată o interpetare duală modern-orientală a spaţiului Bosnia-Serbia-Turcia. Fotografiile au fost realizate de cele două expozante în perioada 2011-2013, în cadrul tabelelor de fotografie organizate de Scoala de Fotopoetică “Francisc Mraz”.

Seria AICI conduce ochiul privitorului într-o călătorie personală în lumea scenei vazută atât din culisele unei reprezentaţii cât şi din perspectiva spectatorului. Fotografiile au fost realizate de Andreea Ciolacu la Teatrul Naţional Târgu Mures, pentru spectacolele “Romeo şi Julieta” şi “Silvia”, în cadrul Turneului Naţional al Teatrului de Operetă şi Musical “Ion Dacian”, stagiunea 2012-2013.
Andreea Ciolacu: Absolventă a Facultăţii de Regie de film şi Televiziune în anul 2009 şi a Scolii de Fotopoetică “Francisc Mraz” în 2008, Andreea a participat cu lucrări la numeroase expoziţii de grup atât în România cât şi în străinătate – Bucureşti (Muzeul Literaturii Romane şi Libraria Cărtureşti), Bistriţa, Buzău, Calafat, Sarajevo.

Cristina Irian: Absolventă a Scolii de Fotopoetică “Francisc Mraz” în 2010, Cristina a participat la expoziţii de grup în Bucureşti, Bistriţa, Lisabona, Zagreb, Sarajevo. În 2012 a expus lucrări în cadrul proiectului ROD Romanian Designers iniţiat de Cărtureşti. În 2013 a vernisat împreună cu Ana Alexandrescu şi Dragoş Dumitrescu la Bucureşti, Galeria Kodex expoziţia de fotografie “3X12”.

Resize of aici 2 a Resize of alt 1 Resize of alt 2 Resize of undeva 1 Resize of undeva 2