Galeria Vibratiilor Tinere„Galeria Vibratiilor Tinere”  7 noiembrie – 5 decembrie

Sala de expozitii „Constantin Brancusi” – Palatul Parlamentului

Program de vizitare al expozitiei:  Luni-Vineri  10:00-17:00

In toate capitalele lumii exista o industrie dezvoltata a suvenirurilor. Romania nu a gasit inca o cale specifica, desi se afirma in mod constant ca arta romaneasca e cel mai bun „produs de export”. Cu investitiile pe care un turist strain le-ar face in Romania in opere de arta reale, in alta parte nu ar putea obtine decat kitsch-uri sau in cel mai bun caz obiecte industriale.

Prin participarea spiritelor inovatoare din toate colturile tarii „Galeria Vibratiilor Tinere “ se constituie intr-un mozaic al tendintelor si modalitatilor de exprimare actuale. Prezentand si lucrari ale secolului XX incercam sa obtinem in Sala de expozitii „Constantin Brancusi” a Palatului Parlamentului un culoar spiritual al oglinzilor paralele, definitoriu pentru evolutia viziunii colective asupra artei contemporane si manifestarii acesteia.

Luptand mereu cu kitsch-ul tinerii artisti va propun in luna premergatoare Sarbatorilor de Iarna obiecte de cele mai diverse facturi (de la grafica si bijuterii la mobilier si sticla), unicate destinate consumatorilor de arta mari si mici, dar si industriilor creative.

Galeria Vibratiilor Tinere este o manifestare conceputa pentru a promova artistii contemporani romani care demonstreaza talent si pasiune in domeniile artelor aplicate si decorative.

Curator: prof. dr. Radu Gheorge Serafim

Vernisajul este public si va avea loc Joi, 07. 11. 2013 la Sala ,,Constantin Brancusi” ora 16:30

 

Catalog online – Blog: http://galeriavibratiilortinere.wordpress.com

pagina de facebook: https://www.facebook.com/galeriavibratiilortinere

Organizatori : Asociatia Atheuneum impreuna cu Uniunea Artistilor Plastici cu ajutorul Camerei Deputatilor / Centrul International de Conferinte / Directia de Marketing / Compartimentare si Expozitii

 

Parteneri: Institutul Eudoxiu Hurmuzachi, Galeria Gavroche, Evaart

Parteneri media: onlinegallery.ro, modernism.ro, vice.ro, decosieco.ro, vernisaje.ro, radio romania cultural, romaniapress.ro

metropotam.ro, http://bucharestkult.blogspot.ro