Colectiv // 14.09.2013 // WANKELMUT // OK Corral // Charlie Boy// Amon
Expoziție de fotografie Mihai Țuțu – ”The Truth”

Colectiv este cel mai proaspăt spațiu din București, dotat cu determinarea să alinieze viața de noapte românească la atmosfera principalelor hub-uri urbane din Europa. Un manifest contemporan însuflețit, pe scurt, Colectiv setează un nou standard al calității în ceea ce cuprinde concerte, petreceri, expoziții și happening-uri de noapte, chiar aici, într-o fostă fabrică de teniși.

colectiv - wankelmut

Wankelmut aterizează pentru prima oară la București și a doua oară în România, după vizita la festivalul Electric Castle din această vară.

Răsfățatul Berlinului a lansat recent My Head Is A Jungle cu Emma Louise, noua sa lucrătură, și continuă să se plimbe ici și colo să facă oamenii să danseze, așa cum a reușit încă de la wonder-hit-ul ”One Day”, remixul la Asaf Avidan.

Studentul la Științe Politice și Filosofie mărturisește că l-a inspirat printre alții chiar Nicolas Jaar și că e în continuare pasionat de producție, capitol la care adună permanent cunoștințe noi. A apărut pe line-up ca DJ la evenimente cu Sascha Funke, Sven Väth, Luciano, Fritz Kalkbrenner, Ellen Allien, Pan Pot, M.A.N.D.Y., Nina Kravitz sau Magda.

OK Corral este unul din proiectele veterane din București, pornind acum mulți ani să militeze pentru muzica electronică, reprezentând mai ales zona acesteia asortată ringului de dans, cu inflexiuni disco, funk și house. OK Corral înseamnă Vania și Thornado, un duo sinonim cu ”rocking dance floors”.

Charlie Boy este băiatul cu urechi de iepure care a inițiat seria de petreceri Good Life. După o experiență de mixat pe la nenumărate petreceri din underground-ul Bucureștiului în vremuri de muzică electronică mai cu bass, Charlie s-a instalat comod între subgenurile muzicii house cu oprire la ce îi determină pe oameni să danseze până dimineața.

Amon și-a dedicat căutările în ultima vreme către nu disco, deep tech house și electronica. Pe tot parcursul interacțiunii lui cu publicul din spatele pupitrului, Amon a avut grijă să intuiască atent elementele cheie care fac oamenii să fie responsivi când ies să danseze și continuă demonstrația de fiecare dată când se bagă la pus muzică.

 Mihai Țuțu – The Truth

Colectiv deschide sezonul de evenimente și prin prezentarea expoziției de fotografie ”The Truth” a lui Mihai Țuțu. Lucrările au fost prezentate anterior și la Noaptea Albă a Fotografiei, iar pe 14 septembrie, Colectiv găzduiește instalațiile artistului bazate pe fotografie de nud și adăugarea unui element surpriză.

Mihai Țuțu este un artist vizual care a alcătuit o serie de instalații declinate din fotografie de nud prin aplicarea unor elemente ”surpriză” în zonele… esențiale. După ieșirea la rampă la Alchemia, personajele lui Țuțu pătrund în Colectiv, sub titlul ”The Truth”, între 14 septembrie și 13 octombrie, în număr de 19 lucrări.

”Ideea de pornire a acestui proiect a fost legată de o întrebare mai veche. În adolescență, vârsta cunoșterii și a descoperirilor sexuale, voiam să aflu cum se văd oamenii din punct de vedere sexual. Cât exagerează, cât de tari se cred, cât mint, cât se ascund, ce este sexul în viața omului, ce fantasme au, ce inhibiții… Acum, după un timp și experiența acumulată, am descoperit că această latură a ființei noastre poate fi privită și cu umor. Detașat și relaxat, este clar că am găsit un subiect stufos, care este cu atât mai de impact cu cât nu sunt doar niște fotografii, sunt niște obiecte cu tentă pronunțat sexuală aplicate pe printuri. Cred că fiecare dintre noi se regăsește măcar într-una dintre ipostazele pe care am încercat să le prezint.

tutumihaiexpo

Colectiv: noi și voi.

Facebook

Instagram

RSVP

Bilet: 30 lei <00:00> 40 lei