Afis-Made-in-RO-SIBIU-7-8-septembrieEvenimentul organizat de Fundația DALA și Designist.ro

în cadrul Programului Anima ASTRA

va avea loc la Muzeul ASTRA din Sibiu, pe 7 și 8 septembrie

Cea de-a doua ediție Made in RO – Târg de design românesc, pe care ați avut ocazia s-o vizitați anul acesta, în luna mai, în București, va călători în septembrie la Sibiu.

Evenimentul Made in RO de la Sibiu face parte din programul de Animații Culturale „Anima ASTRA” – organizat de Fundația Dala și va avea loc pe 7 și 8 septembrie la Muzeul ASTRA (Pădurea Dumbrava nr. 16-20). Made in RO va face parte dintr-o serie de evenimente culturale desfășurate cu ocazia sărbătoririi a 50 de ani de existență a Muzeului Civilizației Populare Tradiționale ASTRA, cel mai mare muzeu în aer liber din România.

Made in RO – Târg de design românesc este un eveniment care promovează și aduce în atenția publicului obiecte de design, toate create de designeri români.

Made in RO – Târg de design românesc este un concept al DESIGNIST.RO, lider de opinie pe zona de design, arhitectură și industrii creative în online-ul românesc. Evenimentul reprezintă continuarea firească, în offline, a demersului susținut de designist.ro, prima platformă online din România care aduce în atenția publicului designerii români prin conținut original, de foarte bună calitate.

Creațiile designerilor de obiect pe care le veți putea admira la Sibiu în cadrul acestui eveniment explorează spațiul motivelor tradiționale reinterpretate contemporan în design.

Secțiunile târgului: DESIGN DE OBIECT • GRAPHIC DESIGN • DESIGN TEXTIL • DECORAȚIUNI & ACCESORII

Vor expune următorii designeri: Ciprian Vrabie, Cai verzi pe pereți, Alina Turdean, The Craft LAB by Irina Neacșu, Alexandra Constantinescu, ArhiDot Design, Mihai Stamati, Ideogram Studio, Una ca Luna, Mihaela Ivana, Sucita Goodies, Iutta, Mândra Chic, Minitremu, Ioana Corduneanu, Ciprian Manda, Ruxandra Sacaliș.

Sticker de perete Capra cu trei iezi creat de Cai verzi pe pereti Veioza traforata Alina Turdean Brosa Portul Traditiei designer Mihaela Ivana Farfurii puzzle Una ca Luna Geanta cu aplicatie motiv traditional designer Iutta Jucarie din lemn creata de Mihai Stamati Jucarie din lemn Micuta Coloana Infinita designer Minitremu Masa si taburet seria Furca colectia Vatra - Arhidot DesignCând: 7-8 septembrie

Unde: Muzeul ASTRA, Pădurea Dumbrava nr. 16-20, Sibiu.

Facebook event aici.

Detalii și poveștile designerilor participanți pe www.designist.ro.

Parteneri media: Igloo, ELLE Decoration, Șapte Seri, Atelierul de Proiectare, Zeppelin, All Hollow, Totul despre mame, Bookaholic.ro, SUB25, The Vandalist, Modernism.ro, Hot City, Orasul meu, Mixtopia, Ginger Group, Plăcerile lui Noe, Veioza Arte, bazavan.ro, La Blouse Roumaine, Revista Bulevard, Sibiu 100%, Institute The Magazine, Neaparat.ro, ELLE, Avantaje, Unica.