Mădălin Mărienuț – INDIgenous

Calpe Gallery vă invită marţi 04 Iunie 2013, ora 19.00, la vernisajul expoziţiei de fotografie Mădălin Mărienuț – INDIgenous. Va prezenta artistul şi criticul de artă Gabriel Kelemen.

“Am plecat de acasă cu o impresie din start greşită, cu prejudecăţi pe care imaginaţia noastră le-a amplificat. Ce urma să ne aştepte în India?!  Însă, spre norocul nostru, această impresie a fost greşită – şi bine că a fost aşa –, aveam să descoperim singuri cât de minunată este India. (…)

Așa a început povestea încheiată cu această expoziție de fotografie.”  – Mădălin Mărienuț

Născut la Arad în 1975, absolvent  al Facultății de Stiințe Economice UVT, pasionat de fotografie, în special fotografie de reportaj. După o aprofundare a fotografiei de vreo 7 ani prin cursuri de specialitate, s-a alăturat Fotoclubului din Arad, şi apoi a urmat studii la Facultatea de Arte Timişoara, unde îşi va susține licența.

Începând cu anul 2009 participă la expoziții şi concursuri: la Sala Clio in Arad, la  Facultatea de Arte din Timişoara, la Iaşi, Craiova şi Oradea, dar şi în Ungaria la  Bekescsaba şi Szentes sau la Novi Sad, Serbia.

Expoziţia rămâne deschisă în perioada 04 – 09 iunie 2013. Orar marţi – vineri 10-13 şi 17-20, sâmbătă  10-13.