LOVE ISSUE este prima revistă independentă de fotografie publicată în print în urma unei campanii de crowdfunding pe Internet în urma căreia s-au vândut 500 de exemplare înainte ca ele să apară iar cu banii obținuți s-au tipărit 1000 de exemplare. – http://love-issue.com/salut

LOVE ISSUE #8 are ca temă intimitatea și va fi publicată la finele lunii aprilie în cadrul unei lansări care va fi anunțată ulterior. Va avea peste 130 de pagini pe care se vor desfășura 18 fotografi împreună cu ideile și proiectele lor despre intimitate.

Karen Miranda (School of Visual Arts, NYC) cu amintiri și reinterpretări ale trecutului, Donald Weber (VII Photo Agency) cu un puternic proiect despre interogatorii, Paul Schneggenburger (copertă, Anzenberger Gallery, Austria) despre cupluri fotografiate în somn, Dorel Frumușanu (România) cu cadre de la Marea Neagră, Mircea Albuțiu (România) cu jurnalul său de culise, Saul Robbins (profesor de fotografie la International Center of Photography, NYC) despre un final fericit. Alte proiecte cel puțin la fel de interesante din LOVE ISSUE #8 vor fi descoperite pe parcursul perioadei de pre-sale.

În perioada 25 martie – 21 aprilie avem nevoie de sprijinul vostru într-o campanie în urma căreia cei care cumpără revista în avans vor avea parte de cadouri pe care le vom anunța pe parcurs.

Mai multe detalii legate de prețuri și modalitățile de cumpărare în avans la
http://love-issue.com/2013/03/love-issue-8-pre-sale/