Marţi, 5 martie 2013 la ora 18:00, va avea loc la Elite Art Gallery din strada Academiei nr. 15, vernisajul expoziţiei de grafică şi pictură „Marţisor” semnată Corneliu Drăgan Târgovişte.

La intâlnirea de marţi vor fi prezenţi Mihaela Dragomir, preşedinte Elite Art Club Unesco şi Marius Tiţa, cunoscut publicist şi analist al pieţei de artă.
„Pictorul Corneliu Drăgan-Târgovişte este o revelaţie constantă a creaţiei plastice contemporane. De fapt, preferăm să ne răsfăţăm descoperind mereu minunile pe care ni le dăruieşte la fiecare simeză, ştiind că o expoziţie Corneliu Drăgan-Târgovişte ne relevă orizonturi noi şi apropieri pline de plăcutul mister al descoperirii. După o intensă imersiune în paradisul de acuarelă, a venit şi clipa aşteptată a coborârii acrilului pe paletă şi pânză, a revenirii la tuşa mângâiată, modelată. Rezultă o transparenţă aparte care ne descrie lumea învăluită în desen măiestrit, aşadar, o nouă revelaţie Corneliu Drăgan-Târgovişte, pictorul.” – Marius Tiţa

Expoziţia poate fi vizitată în perioada 1–15 martie, în fiecare zi de luni până vineri de la ora 11:00 la ora 19:00, iar sâmbătă de la ora 10:00 la ora 14:00, la ELITE ART GALLERY din strada Academiei, nr.15. Iar in data de 5 martie, Corneliu Drăgan Targovişte va fi prezent la Elite Art Gallery in intervalul orarar 14 – 18:00.

ELITE ART GALLERY este un proiect al Asociaţiei ELITE ART Club UNESCO, iniţiat în 2008 în urma dezvoltării proiectului PICTORI DE AZI LA BALCIC şi se doreşte a fi o modalitate modernă, atractivă şi interactivă de a pune la dispoziţie servicii care ţin de domeniul artei: expoziţii şi vernisaje, consultanţă, impresariat artistic.