Marți, 18 decembrie 2012, de la 19, în Club Prometheus, se lansează numărul 9 al Revistei de Povestiri, într-un eveniment inimos și jucăuș.

Din copertă a fost decupată o inimă, așa că cititorii vor avea vedere directă la editorial! În numărul 9 veți citi atât texte scrise de colaboratorii noștri (printre care și Marius Chivu și Iv cel Naiv), cât și texte de la autori noi – Bianca Leucă, Ovidiu Bufnilă, Cristi Lavin, Augustin Mocanu, Ovidiu Pecican, Raluca Sidon, Alexandra Recășan.

Lansarea va fi creativă și originală ca de fiecare dată, cu 30 de cozi mov, împodobire în cuplu, concurs de legat mustăți cu mâinile în șosete de Crăciun, turtă dulce și propuneri de horoscop fantastic pentru 2013. Oferta de Crăciun din magazinul online al revistei va fi valabilă și la eveniment.

Participanții sunt rugați să aducă orice pot dona pentru ONG-ul Casa Ioana, care are grijă de oamenii fără adăpost.

Pentru ultimele vești, urmăriți pagina evenimentului.

Revista de Povestiri este un proiect independent, o revistă literară de ficțiune scurtă, jucăușă și plină de imaginație, cu frecvență lunară. Revista este publicată de asociația Brain Fitness, care își propune să stimuleze creativitatea prin proiecte culturale și educative. Asociația beneficiază de ajutorul buticului de creație Teaser (design).