Anul acesta, ca și până acum vrem un Crăciun handmade. Vrem să ne bucurăm de perioada de advent, să ne inspirăm pentru sărbători, să pregătim cadouri pentru cei dragi, să realizăm decorațiuni cu suflet cu care ne vom decora căsuța, să ne creăm un univers al nostru în care îl așteptăm cuminți pe Moș Crăciun, în care credem în minuni, în fapte bune și oameni frumoși și în care îi invităm alături de noi pe toți dragi nouă.

Astfel, am adunat pentru tine 203 idei de cadouri, decorațiuni și proiecte frumoase, printre care sigur vei găsi un cadou pentru fiecare, cel puțin un proiect pe care nu vei rezista să nu îl încerci și multă, multă inspirație pentru sărbători.

Te invităm să răsfoiești ghidul nostru cu drag: http://www.revista-atelierul.ro/2012/12/03/203-idei-de-cadouri-si-decoratiuni-pentru-craciun/ să creezi cu drag și să dăruiești bucuros!

Despre Revista Atelierul

Principalul proiect al Asociației Atelierul de Creație este Revista Atelierul – prima revistă de handmade din România – care a apărut atât online, cât și în format tipărit. Revista Atelierul a apărut din nevoia de a promova tot ceea ce înseamnă handmade de calitate, de a aduna la un loc lucruri handmade născocite de minţi creative şi mâini pricepute, prin intemediul vitrinelor de prezentare virtuale, analizelor de trend şi interviurilor cu artiştii handmade pe care îi admiră.

Ne-am propus să susţinem şi să răspândim tot ceea ce înseamnă stil de viaţă sănătos, ecologic, reciclare, de aceea vei găsi un spaţiu consistent pe site-ul nostrum www.revista-atelierul.ro dedicat acestor subiecte. De asemenea, încercăm să oferim o viziune practică asupra a ceea ce înseamnă marketing pentru produsele handmade, prin articolele “la obiect” cu sfaturi pentru tot felul de probleme de care micii artizani se lovesc când încearcă să îşi promoveze creaţiile. Revista Atelierul informează și educă cititorii români asupra culturii artelor artizanale, într-un context cultural național și internațional în care aceste arte sunt în plină expansiune.

 

Revista Atelierul

Asociaţia Atelierul de Creaţie

www.revista-atelierul.ro

http://www.facebook.com/revista.atelierul

https://twitter.com/atelierulonline