DaKINO/DIUD și Atelierul de Producție prezintă:

BEST OF/ 4 categorii

NOAPTEA DEVORATORILOR de PUBLICITATE

INSPIRED by SPORTS, SOCIAL AWARENESS, SEXY ADS, ADS INSPIRED by FILM

Provoked by Grolsch

5, 6 decembrie 2012, ora 21:00

Intrare: 25 lei

 

Pe 5 și 6 decembrie, de la 9 seara, Atelierul de Producție intră în pauză publicitară. Aşadar, dragi devoratori de publicitate, cinefili, atletici, sexy sau responsabili social, vă invităm la 2 nopți de festin: avem 150 de spoturi tematice de gustat şi devorat.

Vă așteaptă mai bine de 4 ore de publicitate, fără răgaz de plictiseală.

 

Noaptea Devoratorilor de Publicitate este un proiect care promovează arta advertising-ului ca pe o formă neconvențională de divertisment pentru o categorie importantă de consumatori: “the trend-setters” sau cei care aspiră să devină inovatori.

Proiectul a fost conceput de Jean Mărie Boursicot și a pornit de la pasiunea acestuia de a colecționa spot-uri publicitare.

Inițial proiectul a fost dezvoltat numai în Franța începând cu anul 1981, rezumându-se la difuzarea unui calup ce cuprindea câteva spoturi.  Datorită creșterii popularității, în 1984 “Noaptea devoratorilor de publicitate” a devenit un fenomen european.

Prima ediție bucureșteană a evenimentului a fost organizata de catre Dan Chisu în 1995 si de atunci a devenit producatorul evenimentului in Romania.

Parteneri:

Radio Guerrilla, Romania TV, 24 FUN, IQads, 220.ro, Vice, modernism.ro, feeder.ro, metropotam.ro, B365.ro, veiozaarte.ro, orasulm.eu, sofresh.ro, neaparat.ro, anyplace.ro, hipmag.ro, thevandalist.com, cinefan.ro, filmreporter.ro, cinemarx.ro, cortservices.ro

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Event facebook: https://www.facebook.com/events/497853326912057/?context=create

Spot promo: http://vimeo.com/53799771