• La jumatate de an de la lansarea ultimului numar,  Revista Arte & Meserii revine cu un nou format care marcheaza o noua etapa in istoria revistei.
  • Revista Arte & Meserii va fi prezentata publicului iubitor de cultura in cadrul unui eveniment organizat in Energiea Pub, miercuri, 21 noiembrie, orele 20:00.
  • Pentru a celebra acest nou inceput, Dan Byron, 6fingers si Danut Georgescu vor sustine un concert unplugged surpriza.

 

Miercuri, 21 noiembrie, orele 20:00, in Energiea Pub, va avea  loc lansarea numarului 10 din Revista Arte & Meserii, eveniment care va prezenta noul format sub care publicatia va aparea pe viitor. Dupa mai bine de 2 ani de existenta in spatiul cultural romanesc, Revista Arte & Meserii abandoneaza tiparul si se dedica in totalitate spatiului digital. Revista Arte & Meserii devine o platforma culturala, un incubator online de resurse din domeniul artelor si culturii.

Formatul initial al revistei, divizarea pe principalele arii de interes din sfera culturala (film, fotografie, pictura, muzica, literatura, teatru) se va putea regasi si in varianta online, mult mai interactiva si user friendly. Pentru a da un restart revistei, fiecare numar nou renunta la cifre si va debuta cu o litera in ordine afabelica, cu care va incepe si tema editiei. Astfel, de la „A” s-a ajuns la „AKA” adica „Also Known As”. Este o tema care vorbeste despre identitate, despre diferitele etichete si portrete care compun artistii si creatiile lor si despre cautarea esentialului. De aceea, AKA defineste si identitatea rAM, care nu este caracterizata doar prin format, prin hartia pe care este tiparita, ci prin esenta revistei de a vorbi in continuare despre artisti si cultura.

Editia „A” rAM pune in balanta portetele si autoportretele unor artisti precum Ofelia Popii, Mihai Smarandache, Paul Ballo, Tavi Scurtu sau Radu Vitalaru. Mai mult, ei vor povesti despre arta care ii misca si pe care o creeaza, oferindu-le anumite identitati si forte. Este momentul in care si unii redactori rAM devin subiect al revistei: Cosmin Dodoc, poet debutant intr-un portret sincer si personal vazut prin ochii altui redactor rAM. AKA inseamna si libertatea de a rescrie reguli si de a inventa noi identitati si locuri. AKA va insemna mult mai multe in continutul ce va fi imbogatit constant, pe masura ce site-ul evolueaza, pana cand se va trece la „B” si o va lua de la capat.

Noul drum al revistei va fi pus in evidenta de un concert unplugged Dan Byron, 6fingers si Danut Georgescu. „Ce? In ce tonalitate? Cum? Cat timp?” ramane sa aflati la fata locului, miercuri, orele 20:00, in Energiea Pub, buticul nostru cultural-artistic urban preferat.

Pentru mai multe detalii legate de eveniment, urmăriţi-ne site-ul asociaţiei www.asociatiapaspartu.ro, pagina de Facebook si contul de Twitter!

 

Partener organizator: Energiea Pub provoked by Grolsch .

Parteneri media: So Fresh, Hipmag, Feeder, Dor De Duca, Artboom, Metropotam, Neaparat.ro, Modernism, Ceasca de Cultura, ArCub, Port.ro, Start UB, Ginger Group, Tillate, Revista Art Out, Teatrul de Arta Bucuresti, Hyperliteratura, Fundaţia Culturala Calea Victoriei.