Transformarea spațiului public de la metrou în prima galerie permanentă, subterană de fotografie a Bucureștiului.

Un proiect inițiat de Asociația Bucureștiul meu drag și susținut de Metrorex și Apa Novahttp://www.orasul.ro/expozitiifoto/view/galeria-din-galerie.html

Galeria din Galerie va fi dedicată bucureșteanului și Bucureștiului, vom expune orașul așa cum este el, cu bune și cu rele, îi vom arăta pe acei oameni minunați care au grijă de el, pe cei care îl îndrăgesc și țin la el.

Vom inaugura Galeria din Galerie cu expoziția de fotografie „Cu Metroul prin București” a fotografului Mihai Petre de la Asociația Bucureștiul meu drag. Vom face o călătorie prin intermediul fotografiilor atat prin subteran cât și prin punctele turistice ale Bucureștiului.

Vernisajul miercuri 14 noiembrie 2012, ora 18.30, pe peronul stației de metrou Unirii 1, alături de prietenii muzicieni de la Asociația ”Arta nu mușcă”, obișnuiți ai spațiilor neconvenționale și care vor susține un concert de viori și violoncel (soliste Ana Limban, Irina Movileanu și Camelia Ciobanu).

Vernisajul va fi urmat de o excursie foto prin metrou pe traseul Piața Unirii 1, Piața Unirii 2, Piața Victoriei. Vom putea reda prin fotografie atmosfera de la metrou.

Asociația Bucureștiul meu drag www.orasul.ro .
Merită să descoperim pentru noi toţi şi pentru copiii noştri farmecul locului, oamenii şi tradiţiile care l-au construit, care i-au definit spiritul şi care într-un fel sau altul interferează zilnic cu prezentul nostru. Haideți cu noi!

Metrorex www.metrorex.ro .
Din noiembrie 1979 suntem în slujba călătorilor • Linii de metrou: 4 • Lungimea reţelei: 69,25 km cale dublă • Număr depouri: 4 • Număr de staţii: 51 • Distanța medie între două staţii: 1,5 km • Lungimea unei staţii: 135 – 175 m • Adâncimea medie a unei staţii: 12 m • Ecartament: 1.432 mm • Sistem Automat de Taxare cu cartelă magnetică din 1995.

Apa Nova București www.apanovabucuresti.ro .
Apa Nova Bucureşti, filiala Veolia Apa, este din noiembrie 2000, pentru o durată de 25 de ani, concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apă şi canalizare din Bucureşti și are ca principal obiect de activitate gestionarea resurselor de apă, tratarea şi distribuţia apei către consumatori, evacuarea apelor uzate şi a apelor meteorice de pe teritoriul Municipiului Bucureşti. Prin parteneriatele încheiate de-a lungul celor 12 ani de existență pe piața românească, Apa Nova a inițiat diverse programe de responsabilitate socială în mai multe domenii de activitate: cultură, educație, social, mediu.

 

Haideți să ne bucurăm de muzică și fotografie
Andrei Bîrsan,
Președinte Asociația Bucureștiul meu drag
www.orasul.ro