Vă invităm pe această cale la evenimentele publice care vor avea loc în cadrul rezidenței “Spații lichide – modele dinamice de spațiu în artă și tehnologie”, rezidență ce se desfășoară la Turnul Croitorilor din Cluj în perioada 3-20 octombrie 2012.

8 Octombrie 2012, 17:00, Turnul Croitorilor – Prezentare a proiectului WJ-S, Anne Roquigny (FR)

13 Octombrie 2012, 17:00, Turnul Croitorilor – Prezentare a rezultatelor atelierului WJ-S (Anne Roquigny și participanții la atelierul WJ-S) și prezentare a proiectului Antimining database” a Colectivului RYBN (FR).

19 octombrie 2012, 19:00, Sala Studio a Academiei de Muzica G. Dima Cluj – Nomades – ciclu de lucrări audio-vizuale și electroacustice conceput și prezentat de Claudia Robles, urmat de “Wooden Worlds” – performance audio-vizual pentru viola, video și live electronics: Claudia Robles și Javier Garavaglia.

19 – 20 Octombrie 2012, 17:00, Turnul Croitorilor – Prezentare a proiectelor realizate în cadrul rezidenței. Artiști: RYBN (FR), Tincuța Heinzel, (RO/DE), Ji Hyun Park (KR/DE), Ramona Poenaru (RO/FR), Claudia Robles (CO/DE), Anne Roquigny (FR) și Lasse Scherffig (DE).

Spații Lichide – modele dinamice de spațiu în artă și tehnologie este un proiect inițiat și derulat de Asociația 2580 (Cluj) cu suportul financiar al AFCN – Administrația Fondului Cultural Național și al Institului Francez Cluj-Napoca, în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca, RYBN (FR), Paidia Institute (DE), Academia de Muzică „Gh. Dima” Cluj, Facultatea de Arte a Universității Oradea, Centrul Cultural German Cluj, Asociația Noi Facem Bine și Modernism.ro.

Pentru detalii consultați:www.2580association.info.

Email: info (at) 2580association.info.