Proiectul „Finanţarea culturii în noua perspectivă financiară” derulat de Asociaţia Operatorilor Culturali din România îşi propune sondarea necesităţilor de dezvoltare şi de finanţare a operatorilor culturali: artişti, organizaţii neguvernamentale, instituţii publice de cultură, grupuri de iniţiativă, societăţi comerciale cu activitate culturală, prin intermediul unui chestionar de culegere a nevoilor de finanțare.

 Chestionar completabil online aici.

Procesul de colectare a datelor si informațiilor va fi sprijinit prin organizarea a trei dezbateri la Bucureşti, Timişoara şi Cluj-Napoca, în cursul lunilor octombrie și noiembrie, la care vor fi invitaţi să participe organizaţiile culturale şi artiştii din regiunile respective.

Proiectul se va finaliza în februarie 2013 când va fi publicat și lansat Studiul privind nevoile de finanțare a operatorilor culturali, în perspectiva 2014-2020, și va reuni concluziile rezultate din răspunsurile primite la chestionare şi din dezbaterile organizate în toamna anului 2012. Studiul va fi disponibil și în format electronic pe pagina de internet www.operatoriculturali.ro, alături de extrase video-audio cu cele mai interesante aspecte dezbătute în cele trei oraşe.

Pentru mai multe detalii o puteţi contacta pe doamna Gabriela Baciu, manager de proiect, e-mail: [email protected], telefon: 0721.664.293.

Proiectul este realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, program finanţat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, sponsorizat de Raiffeisen Bank, administrat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile.

 

 

Chestionarul poate fi completat aici.

Vă mulțumim.