Toamna 2012 vă aduce un nou sezon de emoţii, jocuri şi spectacol. Teen Media Academy împreună cu Asociaţia Culturală „În Culise” vă invită ca din luna Septembrie să veniţi la cursurile de actorie organizate în casa de pe Ştefan Mihăileanu, București.

Dacă vrei să te faci actor, Teen Media te ajută să faci primii paşi. Dacă pur şi simplu vrei să faci ceva neobişnuit, să ieşi din rutină.. trebuie să încerci cursurile de actorie – îţi vor da încredere, te vor ajuta să te descoperi şi îţi vei folosi timpul liber în cel mai util mod cu putinţă – dezvoltându-ţi propria persoană. Avantajele sunt destule – câştigi atenţie, concentrare, sporesc capacitatea de a comunica la şcoală sau la locul de muncă, te ajută să cunoşti oameni cu aceleaşi pasiuni. Prin cursul de actorie descoperi o formă de divertisment de calitate şi o experienţă unică.

Cursurile de actorie Teen Media oferă un program intensiv de pregătire în arta actorului, arta spectacolului de teatru, arta spectacolului de film şi televiziune. Profesorii noştri sunt actori cu experienţă în teatru, film şi televiziune care îşi pun tot sufletul în atelierele de actorie. Cursul se va desfăşura după o programă concepută de profesorii noştri în urma experienţei dobândite din activităţile cu începători, dar este adaptabilă în funcţie de dorinţele cursanţilor.

 

Casa din Ştefan Mihăileanu este deschisă pentru cei care îşi doresc să mai bifeze o căsuţă din lista vieţii cu experienţe de neuitat.

 

Luna Septembrie deschide sezonul pentru noile cursuri de actorie organizate de Teen Media Academy. Mai multe informaţii despre cursuri şi despre înscrieri găsiţi de www.teenmedia.ro.