Igloo media și BIFE ( Târgul internaţional de mobilă, maşini şi echipamente pentru exploatare forestieră şi prelucrarea lemnului) te provoacă la concurs!

Suntem în căutarea celor mai talentaţi designeri de mobilier. Dovedește-ne că te numeri printre ei și participă la concursul Talent Scouting cu cea mai creativă propunere de MASĂ + SCAUNE pentru 6 persoane potrivite pentru următoarele spaţii rezidenţiale: living, dining, bucătărie, terasă.  Nu uita, au rămas mai puțin de 3 săptămâni în care îți poți înscrie ideile în concurs.

Participă  și ai șansa să intri în contact cu specialiști în arhitectură și design și să fii prezent la unul dintre cele mai importante târguri de profil din România. Ideile tale vor putea fi apreciate și recunoscute de un juriu format din arhitecți, designeri și reprezentanți ai industriei de mobilier din România și vor fi admirate în cadrul unei expoziții de un public numeros format din profesioniști și cunoscători ai domeniului.

Cele mai bune trei proiecte vor fi premiate cu excursii de trei zile la târgurile internaţionale de mobilă din Italia, Marea Britanie şi Germania şi abonamente pentru un an la revista Igloo habitat&arhitectură.

Termenul limită de înscriere: 24 august 2012.

Detalii pe www.bife.ro și blog.igloo.ro