Vama Veche, miercuri 25 iulie 2012, ora 20.00

Stufstock, ediția 2012,  Terasa La Barbă Neagră, prezintă domniilor voastre:

reprezentațiunea „Încurcă lume”

în coordonarea venerabilul regizor Cătălin Bugean

La țărm de mare, ceasurile 8 trecute fix, în asfințitul soarelui pătimaș al lunii lui Cuptor, în loc răcoros, vestit în Vamă – știut de  mușterii cheflii ca terasa La Barbă Neagră, se va prezenta o nouă reprezentațiune a  piesii ”Încurcă lume”.

Emil Strâmbuleanu, distins avocat … Parol!  familist de onoare ! cu de seară dus în târg, în cărţi cade gând la gând cu bucurie, cu dragoste, cu temei, cu întâlnire la drum de seară cu o damă de verde pe care n-a putut pentru ca s-o trateze cu refuz și iaca cum ajunge distinsul acasa taman cum se mijește de ziuă afară, unde Didina, consoarta, damă bine, cu ambiț și nerv, numai ce-l așteaptă să îi iscodească lipsa ca i-a cauzat nesomn și neliniște.

Așadar, cu amoru rănit și sîmțând trădarea, cucoana Didina începe răfuiala cu mișelul. În odaie apare pe nesimțite și un așa-zis amic, amicu Bungrăzescu, pare-se cunoștință veche, ce consîmte la onoarea de familist a conului Strâmbuleanu; ba chiar sosește neanuțată și consoarta amicului, o jună vaporoasă, chiar dama de verde de care s-a amorezat infamu. Vine negreșit și cumnatu, fratele Didinii, că o știe simțitoare și pentru care să nu cumva madama să își piază uzul rațiunii.   

Jupâni și jupânese, veniți dară miercuri pe înserat, ceasurile 8 trecute fix, să asistați la reprezentațiunea dumnealor, să vă veseliți și să plecați urechea la ofurile și grozăviile cinstitelor gazde!

Text adaptat după piesa cu același nume, de A.de Herz.

Personajele piesei au fost interpretate de-a lungul vremii de actori celebri, ca: Radu Beligan, Octavian Cotescu, Mihai Fotino, Stela Popescu.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Ovidiu Ușvat, Ecaterina Țugulea, Alexandra Timofte, Cristi Dionise, Răzvan Timingeriu.

 

Va mulțumesc și vă aștept!

elena neagu / PR/ 0726 28 26 24 / [email protected]