Chiar dacă vara toropeşte oraşul, aiurart nu trage obloanele şi duce mai departe programul estival de relaxare în compania artei contemporane.

Miercuri, 25 iunie 2012, de la ora 19:00, la aiurart se preconizează cea mai mare concentraţie de Bogdani pe metru pătrat de până acum: are loc vernisajul expoziţiei foto “Printre Bogdani”, de Andrei Pungovschi.

O coincidenţă onomastică devine punctul de pornire al unui jurnal vizual care documentează prietenia dintre Andrei şi cei şapte Bogdani din viaţa sa:    

Trăiesc înconjurat de Bogdani. Prietena mea e Bogdana, majoritatea prietenilor apropiaţi sunt Bogdani. Îi fotografiez de multă vreme, dar abia recent mi-am dat seama că ar trebui să explorez conştient această frumoasă coincidenţa onomastică. Această serie de fotografii este o selecţie dintr-un jurnal vizual pe care de ceva vreme am început să-l ţin, care documentează viaţa mea alături de ei. (Andrei Pungovschi)

Andrei Pungovschi este fotojurnalist independent. A studiat jurnalism şi fotojurnalism la Universitatea din Bucureşti şi Universitatea din Missouri, unde a beneficiat de o bursă Fulbright. Munca sa a fost recunoscută de Pictures of the Year International, College Photographer of the Year, The Missouri Press Association şi Norhtwest Regional Emmy.

A colaborat cu Mediafax, AFP, Associated Press, Decât O Revistă.

Despre munca sa, în imagini: www.andreipungovschi.com

Parteneri:

Decât o Revistă | Modernism.ro | Liternet.ro | Artclue.net | Artact.ro

În desfăşurare @aiurart:

Agenţia de artă. Ediţia 2. De vară. Artişti: Raluca Băraru, Matei Branea, Alexandru Ciubotariu/Pisica Pătrată, George Popa, Sorin Sorăşan

Expoziţie de design contemporan autohton cu ghid de utilizare pentru acasă. Obiecte create de Anca Fetcu, Atelier A4, 11am.architects, Origami Studio, @TOM 1, @TOM 2, care?cutare.

Keep the message, pass the frame on to a child. De la Tokyo la Bucuresti. Despre sustenabilitate si arhitectura sustenabilă inteligentă cu ASDESIGN 95; invitat special: artistul vizual Daniel Bălănescu.