Pentru că vara e tot mai călduroasă şi asfaltului îi creşte temperatura de la zi la zi, Teatrul de Artă Bucureşti te invită în aer liber la Emigreişăn Drim, primul spectacol al Stagiunii de vară, care va începe vineri, 13 iulie, pe terasa Club Fabrica, de la ora 21.00.

Acceptă provocarea celor trei personaje şi însoţeşte-le într-o aventură care împleteşte situațiile absurde cu un comic nebun de situaţie, toate acestea parcurse nu cu scopul declarat iniţial – perfectarea unui contract de muncă fructuos, în Anglia, şi împlinirea promisiunilor pe care le oferă “plecarea afară” –  ci, acela de a rămâne împreună, în numele unei prietenii care, pe parcurs, devine însuşi scopul aventurii. Şi pentru că o nenorocire nu vine niciodată singură, nici chiar peste graniţe, iar dorinţa de îmbogăţire are uneori orbul găinilor, cei trei prieteni depun eforturi nebuneşti pentru a ajunge la un final… ce poate fi caracterizat oricum, dar nu şi previzibil.

Într-o ţară în care nici visele nu mai sunt ce au fost cândva, Emigreişăn Drim este povestea tragi-comică a tinerilor care vrăjiţi prea uşor de iluzia lumii de afară, îşi croiesc drum prin cele mai aberante situaţii pentru a-şi atinge visul.

Te aşteptăm să vezi povestea unor aventurieri români care ajung să afle pe pielea lor dacă “afară-i mai bine”, într-o comedie copioasă despre prietenie, iluzie şi graniţele fericirii.

Regia: Bogdan Huşanu

Cu: Ion Bechet, George Constantinescu, Marin Grigore, Liviu Cheloiu.

Rezervări: 0737.903.367

Preţ bilet: 20 lei