Asociatia Studenteasca DaAfaceri va invita la a cincea editie Event Academy, Scoala Organizatorilor de Evenimente, in perioada 14-17 mai 2012. Evenimentul se adreseaza studentilor pasionati de organizarea de evenimente si curiosi de ceea ce se intampla in spatele scenei.

Event Academy se va desfasura pe parcursul a patru zile cu o structura simpla, dar de impact pentru viitorii organizatori de evenimente. In prima zi se va discuta despre idei de succes, de la brainstorming la eveniment, urmand ca in a doua zi participantii sa afle despre planificarea beton si logistica de elita. Pe parcurs, in a treia zi vor  descoperi secretul promovarii de succes si relatia dintre sponsori si partenerii media, iar in ultima zi cum pot sa imbine munca cu distractia la un eveniment.

Pentru participarea la proiect vor fi selectati  25 de participanti care, dupa incheierea evenimentului, vor forma o comunitate de oameni cu aceleasi interese, vor face schimb de experiente si vor genera oportunitati de invatare. La final, in urma unui brief participantii vor aplica cunostintele acumulate de-a lungul celor 4 zile prin realizarea unui plan de organizare a unui eveniment.

Inscrierile se fac in perioada 2 – 10 mai 2012. Pentru mai multe detalii puteti accesa blogul evenimentului: http://eventacademy.wordpress.com.

 

 

Adriana Anchidin                                                                                                                       

PR & Marketing Executive  DaAfaceri

[email protected]