FUNCTIA DE PRESEDINTE
– – ,
– – ,
– – ,
– – ,
– – ,

FUNCTIA DE VICEPRESEDINTE – BUCURESTI
– – ,

FUNCTIA DE VICEPRESEDINTE – TERITORIU

– – cerere,
– – ,

FUNCTIA DE MEMBRU IN CONSILIUL DIRECTOR – BUCURESTI
– – ,
– – , declaratie
– – ,

FUNCTIA DE MEMBRU IN CONSILIUL DIRECTOR – TERITORIU
– – ,
– – ,

 

Motto: “Indiferent de vârstă trebuie să acţionăm ca o generaţie…”

Constantin Bălăceanu Stolnici

Stimati colegi, distinsi reprezentanti ai presei si ai societatii civile, dragi prieteni,

Doresc sa va anunt ca in data de 23 martie 2012 comisia de cenzori a UAPR a validat dosarul meu de candidatura pentru functia de presedinte al Uniunii Artistilor Plastici din Romania. Cu aceasta ocazie doresc sa informez toti colegii asupra datei si locului in care se va desfasura Adunarea Generala a Reprezentantilor UAPR prin care se va alege noua conducere operativa. Ea va avea loc sambata 31 martie 2012, ora 9.00, in Sala Amfiteatru a Facultatii de Arte Decorative si Design din Calea Grivitei.

M-am inscris in aceasta cursa din dorinta de a reprezenta gandurile, viziunile, trairile si suferintele foarte multor colegi din breasla, neafiliati politic sau grupurilor de interese, oameni onesti, dedicati profesiei, care considera ca eu, Dan Tudor Truica, POT si VREAU sa realizez mult mai mult pentru colectiv. Toate aceste idei se regasesc in proiectul de candidatura pe care il atasez si care poate fi consultat si pe site-ul UAP urmand link-ul . Tot pe site-ul UAP se regasesc si celelalte proiecte de candidatura.

Va rog, insistent, analizati aceste oferte manageriale pana joi 29 martie 2012 si transmiteti-mi prin e-mail sau telefonic sugestiile, amendamentele dumneavoastra, pe care le pot prezenta in Adunarea Generala si care pot conduce catre o REDEFINIREA UAPR mult asteptata.

Indiferent de rezultatul votului voi continua sa promovez, prin expozitiile si manifestarile conexe pe care le organizez, toti membrii breslei noastre cat si tinerii aspiranti, fara discriminare.

Al dumneavostra,

Dan Tudor Truica.