Pentru toţi cei care au pierdut cursuri desenând pe bancă, au scăpat de restanţe aberând poveşti frumoase pe hârtia de examen sau au întârziat la seminar pentru că au rămas înţepeniţi în faţa unui print mişto, Advice organizează Creativity Blueprints 4, singura şcoală gratuită de creaţie în publicitate.

Ai skilluri de Art Director sau Copywriter? Fii atent. La Creativity Blueprints 4 vei avea parte de o săptămână de workshopuri alături de cei mai tari profesioniști din advertising, care îți vor arăta de ce creativitatea în publicitate poate fi dificilă. Proiectul pune la bătaie 20 de locuri în primul rând, în culisele departamentului de creație. Astfel, Creative Directori, echipe de Art&Copy, dar şi Strategic Planneri sau Account Directori îţi vor dezvălui adevărurile nespuse ale creaţiei publicitare. Dacă visezi la un job boem în această industrie, află că munca unui creativ nu este întodeauna ceea ce pare. Printre briefuri de coşmar şi deadline-uri imposibile se află multe idei tari, respinse de client sau nepermise de buget.

Vino la Creativity Blueprints 4 ca să descoperi în totalitate cum e viața unui om de creație. Și cu bune, și cu rele.

Pe parcursul workshopurilor, vei avea ocazia să creezi propria campanie publicitară. La final, tu și echipa ta o veți prezenta juriului. Mai exact, creativilor din agenții, dornici să ofere un internship celor care îi dau pe spate.

Ne întâlnim între 4 și 12 aprilie 2012, la Orange concept store. Dar nu numai. Două zile le vom petrece chiar într-o agenție de publicitate, ca să vezi cum arată creativitatea în mediul ei.

Te-ai hotărât? Intră pe www.creativityblueprints.ro, descarcă formularul de înscriere, completează-l cum ştii tu mai bine şi trimite-l până pe 27 martie, la adresa de mail [email protected].

Publicitatea pune creativitatea la încercare, iar tu vei afla cum.