Te-ai întrebat vreodată care este secretul oamenilor care reuşesc? Dar şi care sunt lucrurile pe care le au în comun aceştia? Dacă ai între 18 şi 25 de ani, această dilemă este parte a rutinei tale zilnice.

Un element important  datorită căruia oamenii de succes reuşesc să facă performanță este leadership-ul. Aceştia au viziune pe termen lung, sunt pasionaţi de ceea ce fac, iar motivaţia este una dintre trăsăturile lor de bază.

Dacă şi tu vrei să fii un lider de succes vino şi completează lista tinerilor de elită de la LEADERS School 9, unica școală de leadership pentru tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani. Anul acesta, LEADERS School te aşteaptă la Hotel Orizont din Predeal, între 1 şi 7 aprilie 2012, pentru a descoperi liderul din tine şi pentru a-ţi testa abilităţile în simulări de business.

Iată ce o să faci la LEADERS School 9:

* Te vei întâlni cu lideri autentici romani precum Şerban Toader, CEO KPMG; Rucsandra Hurezeanu Fondator şi General Manager Ivather, Dragoş Atanasiu, Preşedintele Eurolines, muzicianul Grigore Lese, inventatorul Justin Capra şi  actorul Ion Caramitru.
* Vei lua parte la simulări de business care nici nu-ţi trec prin minte şi care te vor formă ca viitor lider;
* Vei cunoaşte alţi 29 de tineri extraordinari alături de care vei intra într-o comunitate elitistă;
* Până la vârsta de 25 de ani vei beneficia de mentoring lunar, gratuit, unde te vei întâlni, într-un cadrul mult mai restrains, cu oameni a căror experienţa poate inspira şi motiva pe oricine;

Pentru a beneficia de unul dintre cele 30 de locuri de la LEADERS School 9 te invităm să te înscrii la următorul link: http://www.leaders.ro/programe/leaders-school/aplica/ .

*Taxa de participare include cazarea timp de 6 nopţi la hotelul Orizont din Predeal, 3 mese pe zi, toate materialele de curs şi accesul la toate activităţile din cadrul LEADERS School 9. De asemenea, prin participarea la LEADERS School, vei intra în comunitatea tinerilor de elită care beneficiază lunar de sesiuni de mentoring gratuite cu lideri autentici romani.

Fundaţia LEADERS contribuie la transformarea modernă a României prin dezvoltarea unor lideri responsabili şi a unei mentalităţi orientate către implicare şi acţiune. Programele LEADERS sunt adaptate tuturor celor care doresc să îşi dezvolte abilităţile de leadership, indiferent de vârsta sau nivelul de experienţă, sunt inovative ca metodologie şi tematica, sunt flexibile, incluzând şi module în interval de timp scurt şi sesiuni de durată mai lungă. Printre iniţiativele fundaţiei se număra Leadership Autentic, LEADERS Education şi LEADERS Academy.

Contact:
Mădălina Pangrate
Responsabil PR Fundaţia LEADERS
Telefon: 0749400759
E-mail: [email protected]