Eşti pasionat de advertising. Eşti mai mult decât atât. Te hrăneşti cu printuri, visezi campanii, iar spoturile iţi curg prin vene. Pentru tine organizăm Teach Me, singura şcoală gratuită care își propune să îți facă introducerea în publicitate. Anul acesta, la cea de-a șaptea ediție, vrem mai mult. Vrem să îți arătăm publicitatea la rezoluție maximă.

Pentru că totul în jurul nostru este High Definition, ne-am gândit să-ţi arătăm şi publicitatea pe un ecran mai mare, în cele mai mici detalii. De aceea ţi-am pregătit 17 workshopuri, în cadrul cărora vei afla cum stă treaba pe bune într-o agenţie. De la profesionişti ai publicităţii româneşti. Îţi aducem specialişti în branding si PR, directori de strategie şi creaţie, freelanceri, care îţi vor prezenta etapele unei campanii publicitare pixel cu pixel.

Astfel, între 12 si 23 martie 2012, tu şi încă 29 de studenţi veţi putea vedea publicitatea de pe ecranul HD Teach Me 7, din Cool Cat. Dar fără fotolii şi popcorn, pentru că te punem la treabă.

Fiecare echipă primeşte câte un brief  pentru o campanie publicitară. În ultima zi, trebuie să impresionaţi juriul cu proiectele voastre. Dacă demonstrezi că în spatele pasiunii tale se află şi puţin talent, te alegi cu un internship.

Tot ce trebuie să faci este să intri pe www.teach-me.ro şi să descarci formularul de înscriere. Îl completezi frumos şi îl trimiţi până pe 6 martie 2012, la adresa [email protected], iar noi te chemăm la întâlnire. Treci și de etapa asta și ajungi la Teach Me 7. Gata să urmărești Publicitatea la rezoluție maximă.