Joi  23 feb.2012 ora 21.00, concert ulise

Nu, nu e o greşeală, “ulise” îl scriem cu “u” mic…
Şi pentru că acest “u” mic vine la pachet cu un “M” mare, de la muzica bună, pe 23 februarie, după noua seara în El Comandante Primer, avem un concert marca ulise.

Susţinere artistică: 10 ron

ulise este o trupă de rock alternativ din Bucureșţi din care fac parte Dan Stoica (chitară/voce), Ionuţ Gagu (bas) și Cătălin Fuioagă (tobe). Cei 3 lucrează la două serii de piese care sunt grupate sub numele de Revers s,i Celelalte 8. Din revers există câteva înregistrări pe youtube şi pe pagina de Facebook a trupei.


Istoricul relevant al trupei este scurt. ulise a început să cânte atunci când Cătălin Fuioagă s-a alăturat lui Dan Stoica s,i Ionuţ, Gagu. Timp de un an Andra Stan a fost basista trupei, însă a fost înlocuită de Ionuţ, Gagu la sfârs,iţul verii lui 2011.
ulise a avut prima serie de concerte (primăvara/vara lui 2011) în cluburile Wings, Club A, Underworld, The ARK etc. – singuri sau în deschiderea unor format,îi mai mari s,i se pregătes,te, într-o echipă mai scurtă, să se întoarcă pe scenă cu bucăt,i din Revers s,i Celelalte 8.

El Comandante Primer
Adresa: Str. Sfântul Stefan 13 – zona Izvorul Rece, București
Info& rezervări: 0729 733 042
www.elcomandante.ro