Lucian Broscățean este unul din designerii români care şi-au prezentat colecţiile de Toamna-Iarna 2012-2013 la Berlin Fashion Week.

Proiectele realizate de Lucian Broscățean se situează cu precădere într-o zonă de mobilitate şi lifestyle nomad. Prin fiecare proiect pe care îl realizează, Lucian spune o poveste despre diferite personaje surprinse în peregrinarea lor urbană.

Colecţia Enclosed Garden, prezentată în cadrul Mercedez Benz Berlin Fashion Week 2011, este o poveste despre evadare. Prin formele geometrice pe care le creează, Lucian reuşeşte construiască în Enclosed Garden o colecţie superbă de fashion arhitectural.

Filmarea a avut loc la Cluj, pe un şantier, perfect potrivit aerului urban, dur şi industrial pe care îl are colecţia.

Proiectul urmăreşte atât promovarea colecţiei de haine a tânărului designer, cât şi încurajarea colaborării cât mai strânse dintre industriile creative din România.

Un film de: Vlad Fenesan & Bârna Nemethi
Styling: Oana Vasilache
Hair & make-up: Simina Chetele
Model: Fica B.
Music: Filles Du Calvaire


All Hollow este o platformă culturală artistică online construită sub forma unei reviste. Echipa All Hollow lucrează din Bucureşti şi New York, livrând content zilnic sub formă de editoriale foto, filme  de scurt metraj, recenzii, analize şi interviuri pe subiecte din industria de fashion şi domenii conexe.

Site și facebook