Unul dintre puţinele site-uri din spaţiul virtual românesc care se bazează pe conceptul de cool-hunting, The Vandallist, se lansează oficial cu o petrecere în stil mare. Evenimentul va avea loc Joi, 26 ianuarie, la S.T.U.P SQUAT ( Str. Nicolae Golescu nr. 5, Sector 1, București, Fratelli Espresso bar) şi va începe la orele 21:00…
Cât durează….. hotărâţi voi!!
Alături de noi vor fi Charlie Boy şi Dj Limun , să pună exact ce ştiu că e nevoie să ridice lumea în picioare şi să înceapă weekendul de joi!

CHARLIE BOY a.k.a. Charlie Dundeen a cunoscut atâtea cluburi, promoteri, muzici, artiști la viața lui de DJ din garda veche din București, încât era normal ca maturizarea lui să fie atât de prolifică. Descoperind diverse moduri în care determină oamenii să abandoneze discuții și drinkuri și să se miște așa cum le dictează undele din monitoarele audio, Charlie apare cu o figură nouă din punct de vedere al esteticii muzicale: un pic de deep house, puțin techno, ceva disco dar în aceeași notă jucăușă care l-a caracterizat de la prima urcare în spatele pupitrului. Spiritul său flexibil și apropierea pe care o păstrează față de publicul său îl disting dintre DJii entertaineri pentru că nu se pierde în exerciții sau ambiții personale, ci își prezintă mereu temele atent făcute și adaptate dancefloor-ului. După ani de zile în care a pătruns în reggae, dub, hip hop, glich, dubstep, funk, soul, breaks, house, electronica, Charlie s-a păstrat lipit de orice frecvență pe care se poate dansa chiar și acum, când pășește timid pe o nouă scenă.

http://soundcloud.com/charlie-boy-official
http://soundcloud.com/charlie-boy-official/charlie-boy-intro

Limun, în afară că este component al Subcarpati, este considerat actualmente una dintre forţele proaspete şi promiţătoare în zona muzicală ce se întinde de la turntablism, hip hop, glitch şi până la ghetto funk şi dnb sau breakbeat. La numai 21 ani, Limun a impresionat destul încât să colaboreze la albume pentru Kazi Ploae sau Specii, iar individual este prezent în mai toată ţara la diverse petreceri, cum au fost TmBase, Delta Music Fest, Iarmaroc, seria J’ai-lectro sau Summer Jam. Limun a deschis show-uri pentru Afu-Ra, Phi Life Cypher, A Skillz, JFB, Netik, Sadat X şi a avut numeroase back-to-back-uri cu DJ Sauce şi K-Lu.

In afara de video-session-ul exclusiv pentru Tilllate Romania (http://ro.tilllate.com/en/news/limun-exclusive-video-for-tilllate), Limun poate fi urmărit și aici: http://soundcloud.com/djlimun sau aici: http://www.facebook.com/pages/Dj-Limun/164187983614018?ref=ts

www.thevandallist.com
www.thevandallist.blogspot.com
http://www.facebook.com/pages/The-VandalList/137653539645151
[email protected]

/////////////////////////

Conceptul de cool hunting a devenit foarte popular în ultimul timp datorită dorinţei tinerilor de a fi la curent cu tot ce este hip. Intuitivitatea şi pasiunea cu care cool hunter-ii “vânează” ultimele  noutăţi din modă, artă şi domeniul cultural reprezintă elementele care au influenţat întreagă generaţie tânără.
Asta îşi propune şi www.thevandallist.com, să fie o sursă de inspiraţie pentru tinerii interesaţi de stilul de viaţă urban, prezentând într-un singur spaţiu tineri designeri care trebuie urmăriţi, evenimente cool la care merită să fii prezent,new haircuts sau artă tatuajelor, precum şi cele mai noi locaţii din Bucureşti.
Site-ul este sprijinit de o linie de tricouri marca The Vandallist, al cărei scop este să susţină întru totul generaţia căreia nu îi este frică să transmită un mesaj puternic.