Casa Arte va invita marti 13 decembrie 18.30,  la vernisajul expozitiei de grup: Open Studio cu Jan Albu, Matei Enric, Daniel Craciun si Anca Albani, “Poveste”.
Locatie: Casa Arte, str. Popa Tatu, nr 27, ap 7, etaj 2, interfon 07C
Expozitia dureaza pana pe data de 18 decembrie. Pentru vizite sunati la 0737 49 57 75.

Casa Arte anunta lansarea proiectului cultural “Povestea” cu participarea artistilor Anca Albani, Jan Albu, Daniel Craciun si Matei Enric.

Cu o pictura a carei stilistica e diferita, artistii invitati spun prin arta o poveste ce se doreste a fi o destainuire tainica a fiecaruia dintre ei. Cu un caracter personal, individual sau colectiv destainuirea lor este redata treptat prin interactiunea lor cu publicul.

Va asteptam sa ne fiti aproape la lansarea acestui proiect deschis intr-un spatiu menit sa gazduiasca in permanenta un atelier deschis artistilor si publicului. Fiecare poveste este spusa stilistic diferit.

Artista Anca Albani a pus in substratul ei conceptual povestea ruperii omului de el insusi.

Jan Albu aduce in discutie povestea Minotaurului, o poveste ce penduleaza intre trecut si viitor si a carui miez vorbeste despre conditia social umana despre izolarea de social si revenirea la Eu.

Daniel Craciun da povestii sale haotica propriilor ganduri. Suntem capabili de cursivitate si haos iar artistul Daniel Craciun da haosului ordinea fireasca a lucrurilor. Despre haos si vis despre unitate si diversitate, toate astea in pictura lui Daniel Craciun.

Matei Enric da povestii lui inchipuiri arhaice. Fiecare lucrare este intr-un mod simbolic un fragment din ceea ce numesc eu povestea lui Matei Enric. Artistul vorbeste despre adevaruri spuse si nespuse despre libertatea asumata si cea necunoscuta lui despre lume si viata.

Povestea, conceptul acestei expozitii se doreste a fi o destainuire colectiva. Adevarul lor se vrea a fi un act creativ de interactiune. Mergand pe ideea ca fiecare purtam cu noi povestea noastra, va asteptam sa formam impreuna o noua poveste cu acest spatiu de arta contemporana alaturi de acesti artistii povestitori.

Casa Arte
artists run space & project
tel:  072 72 72 935
[email protected]
http://artavisuala.wordpress.com