Când? pe 17 și 18 decembrie (sâmbătă și duminică) între orele 12:00 – 20:00
Unde? la SKA (Spațiul Kultural Alternativ) de pe Str. Maria Rosetti nr. 33, Bucureşti

În toată agitația lunii decembrie cu toate atelierele și târguri peste târguri am simțit nevoia să contribuim și noi la voia bună și atmosfera de sărbătoare generală printr-un eveniment de sezon. Poposim din nou pe Maria Rosetti nr 33, de data aceasta la nou deschisul Spațiu Kultural Alternativ unde vă așteptăm cu haine handmade, fie ele creații vestimentare originale sau tricouri personalizate, cu căciulițe tricotate numai bune pentru înfruntat iarna de afară, cu accesorii cochete și dantelate pentru nopți speciale, cu genți și gentuțe, cu vase ceramice arse încet în cuptor, cu prăjituri homemade și, bineînțeles cu decorațiuni și ornamente handmade pentru un Crăciun unic.
Cine vine? Iscariotte, Mihaela Crețescu, Mihaela Cîrlugea, Bubbles, Arina Balerina, Atelierul de Ceramică, Pufoase, Gabi Galamaga, Zuza Design, Atelier44 și artizanii echipei Atelierul. Dar mai multe despre ei veți afla în zilele următoare pe www.revista-atelierul.ro !

Ce se mai întâmplă? În ambele zile de târg, între 14:00 și 18:00 vom ține ateliere de ornamente handmade, unde poți învăța să-ți faci propriile decorațiuni pentru brad sau poți veni cu globurile vechi de plastic de acasă iar noi o să te ajutăm să le transformi în ceva cu totul și cu totul special.

Iar sâmbătă seara de la ora 20:00 dăm pace colindelor și îi lăsăm pe cei de la Backstage Hero și 747 să ne cânte și să ne încânte acustic!
http://www.facebook.com/BackstageHero
http://www.facebook.com/747band

Așa că te așteptăm, să vii să cumperi cadouri unicat pentru cei dragi, să creezi cu noi lucruri frumoase, să stăm la povești în jurul bradului cu un ceai și-o prăjitură de casă și să ne bucurăm împreună de Crăciun!